Senatorul Nicula vrea capul lui Didilescu

Carmen Cosman

Senatorul PSD Cosmin Nicula (foto stânga) i-a cerut premierului să declanşeze o anchetă vizavi de activitatea managerului Spitalului de Urgenţă Deva, Silviu Didilescu (foto dreapta).
Pensionarea forţată a unor salariaţi
Managerul Spitalului Judeţean Deva este acuzat de management defectuos, mod conflictual şi abuziv de lucru, limbaj la limita trivialului şi de colaborare defectuoasă cu alte instituţii. Senatorul PSD Cosmin Nicula spune că toate aceste acuzaţii vin chiar din partea unor reprezentanţi din conducerea instituţiei medicale şi, ca atare, solicită o anchetă la spitalul devean. „Toate aceste fapte au dus la demisia sau pensionarea forţată a unor angajaţi cu experienţă şi vechime, la promovări sau angajări de personal fără respectarea legislaţiei în vigoare, la luarea unor decizii greşite privind unele achiziţii, la nerespectarea OG 34/ 2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de servicii”, arată Nicula în interpelarea adresată primului ministru. Senatorul hunedorean spune, totodată, că doreşte să i se comunice rezultatele anchetei cu privire la activitatea lui Silviu Didilescu.
Nominalizare de la USL Deva
De precizat că şi PSD Deva a cerut demiterea lui Didilescu, din aceleaşi motive. După analizarea problemei, Biroul municipal al PSD Deva a decis, cu unanimitate de voturi, propunerea şi discutarea în cadrul USL Hunedoara a schimbării din funcţie a lui Silviu Didilescu şi preluarea managementului acestei instituţii, de către un profesionist nominalizat de către USL Deva.
Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, managerul Spitalului Judeţean Deva, Silviu Didilescu, nu a comentat acuzele aduse şi acţiunea consecventă a senatorului Cosmin Nicula pentru demiterea sa.

9 comentarii la „Senatorul Nicula vrea capul lui Didilescu

 • 18 octombrie 2011 la 6:59
  Legătură permanentă

  Felicitari domnului senator ,acest Didilescu este un lacheu a lui Molot, in PSD sunt buni profesionisti ,medici de valoare ,si oameni de caracter ,acest Didilescu ce profesie are ?

 • 18 octombrie 2011 la 7:15
  Legătură permanentă

  De ce mircea molot persista a l sustine pe acest individ la conducerea celui mai mare spital din judet? la care alt spital mai exista un circ asa cum e de cand acest individ a venit la conducere? scandal dupa scandal si incopetenta crasa.domneste legea bunului plac.,impreuna cu faimoasa vetuta stanescu spitalul se duce de rapa.medicii nu mai au nici un cuvant de spus.de ce s au angajat medici acolo unde spitalul nu are nevoie? la sectia tbc mai era nevoie de un medic in conditiile in care se punea problema desfiintarii acesteia.conducerea stie de ce.chiar era nevoie sa vina un intrus cand spitalul are oameni competenti.de acord cu alcineva,dar sa fie un om de calitate si nu unul care nu are nici cele mai elementare norme de comportament

 • 18 octombrie 2011 la 8:12
  Legătură permanentă

  molot si-a pus incompetentii la conducerea sp pe acest didilescu si pe aceasta inginera de masini agricole stanescu vetuta care toata viata a fost vesnica nora a renumitului ortoped stanescu

 • 18 octombrie 2011 la 8:36
  Legătură permanentă

  Sa nu uitam de tandemul Silviu-Liz,Liz o alta nevasta de doctor,dr.Mutiu,care a terminat nu se stie cum facultatea la zi, si care da dovada de o prostie rar intalnita,nu stie nimic asa cum si cealalta cealalta nevasta de doctor e.Concluzia e una singura: se doreste ca spitalul sa nu mai fie in fruntea judetului,se doreste ca incompetentii si cei fara nici un pic de pregatire sa se joace cu soarta actului medical

 • 18 octombrie 2011 la 12:01
  Legătură permanentă

  Nu are ce cauta Didilescu ca sa conduca spitalul, domnule Senator Nicula sa stiti ca facet ti foarte bine.

 • 18 octombrie 2011 la 14:09
  Legătură permanentă

  cei 10% pe care le-ai cerut patronului firmei de constructii care a facut sectia de interne te vor baga in puscarie didilescule!!!!!

 • 18 octombrie 2011 la 18:55
  Legătură permanentă

  felicitari d-le senator,mergeti pina la capat cu acesti mafioti atit cei de la conducerea spitalului jud.Deva cit si cei de la Cons.Jud. molot.Acesti nemernici care considera ca spitalul este mosia lor trebuie sa plece in cel mai scurt timp dar nu oricum ci neaparat trebuie sesizate autoritatile statului DNA sa dea socoteala pentru toate furaciunile din bugetul spitalului,asa zise investitii executate din banii consiliului jud. sunt manevrele facute de gasca lor pentru a fura impreuna cu molot si acolitii lui prin firmele care au lucrat VIVA;ATOMIS ,numai firme ale lui Simota,executant fidel la toate lucrarile de constructii din judet.Din acest motiv a fost plantat la conducerea spitalului acest dement impreuna cu fata de casa a lui molot asa zisa mare economista(subinginer de masini agricole)Vetuta Stanescu care are un singur merit -este nora cunoscutului doctor Stanescu,in rest este la fel de incompetenta ca Didi.

 • 18 octombrie 2011 la 23:23
  Legătură permanentă

  doi delapidatori de fonduri publice: voievodul molot sion mircea si acest bucurestean adus sa fure si sa plece apoi silviu didi!!!! oare in deva nu se gasea un manager pentru spital? trebuia adus acest nerusinat?
  de fapt ce sa mai cerem acestor asa zisi liberali condusi spre dezintegrare de molot? in parlament a dus doi bucuresteni pe care nu i-am vazut de la inceputul mandatului: rusanu dan-senator si campeanu mariana-deputat iar la spital cel care se ocupa de colectarea banilor pentru ei didilescu!!!!! rusine liberalilor!!!! bravo psd-istilor!!!!!!

 • 20 octombrie 2011 la 9:45
  Legătură permanentă

  Da intradevar s-au facut anumite reparatii la Spitalul din Deva precum se tot lauda domnul Molot si domnul Didi, dar a vazut cineva raportul calitate – pret , calitatea are un singur 0 , pe cand pretul are foarte foarte multe 000000000 !!!. Si apropo de geaba o mai lauda atat si pe doamna Vetuta Stanescu pentru ca si ea este egala cu 0 , sa nu se supere doamna dar nu o sa ajunga niciodata la inaltimea doamnei Margareta nici la propriu , nici la figurat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.