Senator UNPR: „Alegerile anticipate – o furtunã într-un lighean!”

6 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

 05-vochitoiu-haralambie-ppdd-36 Maximilian Gânju

Tema alegerilor anticipate este doar o perdea de fum pentru a masca disputele dintre liderii PNL şi PDL, consideră senatorul Haralambie Vochiţoiu (foto), liderul UNPR Hunedoara.

Liderii PNL au declarat că doresc preluarea guvernării prin iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Cabinetului Ponta şi negocierea unei majorităţi în actualul Parlament, deoarece aleşii nu ar vota în majoritate pentru declanşarea anticipatelor. Numai că, spun reprezentanţii puterii, PNL nu este pregătit pentru a guverna, iar tema anticipatelor este o încercare de a distrage atenţia alegătorilor de la disputele din interiorul PNL.
”Nu o să avem anticipate, nu se justifică. E o furtună într-un lighean ce fac cei doi copreşedinţi ai PNL, domnişoara Gorghiu şi domnul Blaga. Ei creează zgomotul acesta de fond, pentru a masca loviturile pe sub masă pe care şi le dau unii altora, acolo, în partidul acela, care nu va fi niciodată un singur partid. (…) Ei vor puterea, dar nu au prin ce să o exercite. Nu şi-au reglementat propriile probleme în partid, să ne uităm la noi în judeţ şi aşa e în toată ţara. Lumea va înţelege că sub blana aceasta (n.r. în noul PNL) este tot lupul portocaliu PDL, care a tăiat pensiile şi aşa mai departe”, a declarat, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, senatorul UNPR Haralambie Vochiţoiu.
Conform Constituţiei, mecanismul de dizolvare a Parlamentului şi declanşare a alegerilor anticipate este determinat de respingerea solicitării de învestitură a două propuneri de Guvern.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patru inculpaţi din dosarul Moloţ & co au contestat prelungirea arestului la domiciliu

Hotărârea Tribunalului Alba prin care s-a dispus prelungirea măsurii arestului la domiciliu în cazul lui Moloţ & compania a fost...

Sântămăria-Orlea: pod nou la Sânpetru şi drum comunal în lucru

Şi administraţiei locale din Sântămăria-Orlea, sfârşitul anului 2014 i-a adus câteva lucruri bune. Aici, DC63A – Sântămăria-Subcetate este în plin...

Bani de la Guvern pentru finalizarea investiţiilor la Gurasada

La finalul lui 2014, guvernul a aprobat alocări bugetare pentru mai multe comune şi oraşe, care au avut sau încă...

Închide