Seif cu peste 10.000 de euro, furat dintr-o sală de jocuri de noroc

Un tânăr de 27 de ani din Vulcan şi-a riscat libertatea, furând un seif cu bani dintr-o sală de jocuri de noroc din municipiu. Acesta a fost prins în timp record de poliţişti, înainte să cheltuie toţi banii.
Modul în care a acţionat tânărul, din imaginile înregistrate pe sistemul de supraveghere video al firmei, i-a făcut pe anchetatori să creadă că ştia bine locul. Din datele poliţiştilor, în 31 octombrie, în jurul orei 3.00, au fost sesizaţi de către patronul firmei că o persoană necunoscută a pătruns în incinta sălii de jocuri şi a furat un seif în care erau 51.000 de lei. Hoţul se pregătise bine pentru a da lovitura, venind la locul faptei mascat, cu mănuşi şi cu încălţările acoperite cu pungi, pentru a nu lăsa urme. Totuşi, în urma activităţilor investigative efectuate, oamenii legii au reuşit în scurt timp să-l identifice şi să recupereze peste 85 la sută din prejudiciu. Tânărul a fost dus la Poliţie pentru a fi anchetat pentru furt calificat, urmând ca poliţiştii şi procurorii să stabilească măsurile legale care se impun a fi luate în acest caz. (N. Bumbac)

One thought on “Seif cu peste 10.000 de euro, furat dintr-o sală de jocuri de noroc

  • 7 noiembrie 2017 la 13:22
    Permalink

    oamenii legii au reusit un mare k…t cand dispar copii din Romania nu reusesc nimik ADEVARU in urmatorii sa dispara toti copii politistilor si judecatorilor sa vedem cum e cu oamenii legii tara de kkkk

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anchetat pentru furt de arbori

Un bărbat de 57 de ani din Teliucu Inferior este cercetat penal pentru tăiere fără drept şi furt de arbori.

Beat la volan şi fără permis

Un bărbat de 45 de ani, din Lupeni, este cercetat penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism

Turist salvat în munte de salvamontişti

O scurtă drumeţie în Retezat îl putea costa viaţa pe un bărbat de 37 de ani. Acesta nu era echipat...

Închide