Şeful Secţiei de Drumuri Naţionale din Deva – suspendat din funcţie

1 decembrie 2014 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Natalia Bumbac05 borbeanu sandu(28)

Potrivit unui comunicat transmis de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Alexandru Borbeanu (foto), şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Deva, a fost suspendat din funcţie, urmând a fi cercetat disciplinar.
Pe perioada desfăşurării cercetării disciplinare, atribuţiile de serviciu ale lui Alexandru Borbeanu au fost preluate de Sorin Dudaş. Decizia a fost luată în urma accidentelor care au avut loc vineri pe autostrada A1, dar şi a felului în care s-a intervenit pe timp de iarnă pentru asigurarea circulaţiei rutiere. De asemenea, pentru neregulile petrecute pe A1, va mai fi cercetat disciplinar Sorin Ghihor Izdrăilă, directorul adjunct al Direcţiei de Întreţinere al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.
Tot în comunicat se mai arată că: „în funcţie de rezultatele cercetării disciplinare la nivelul CNADNR, vor fi sancţionaţi toţi cei care nu şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu, iar în cazul prestatorului de servicii de întreţinere pe timp de iarnă, în situaţia în care acesta nu a respectat obligaţiile contractuale, vor fi aplicate penalităţi conform contractului.”
Accidentele petrecute vineri în intervalul orar 3.00 şi 8.00 pe autostrada A1, la kilometrii 304, 328 şi 309, s-au produs din cauza poleiului şi a neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. În primul accident au fost implicate cinci autovehicule, printre care patru autovehicule de transport marfă şi un microbuz, al doilea a implicat un camion şi un autotren, iar al treilea accident a presupus un autoturism care a derapat lovindu-se de parapeţi. Din fericire, evenimentele rutiere nu s-au soldat cu victime.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Moise Nicoară spune:

    Un nenorocit care toata viata lui a umblat dupa capatat. In anul 1996 dorea sa devina consilier sef la Inspectoratul pentru Cultura al judetului Hunedoara. Argumentul lui esential era acela ca era printre primii cinci membri PNT din judet. Nu a ajuns pentru ca nu indeplinea conditiile de studii find arhitect conductor cu studii superioare de scurta durata, adica un fel de subinginer. Apoi, atrecut la PNL find cand partizanul lui Mircea Muntean, cand al lui Purcel. Avea un chiosc in centru cu produse alimentare pe care Mircia i l-a desfiintat cand Borbeanu a optat definitiv pentru Purcel. Mereu a umblat dupa femei cu bani fiind un fel de gigolo. Ce rost a avut prezenta lui la CNADNR nu stiu si, sunt sigur, ca multi nu stiu. Iata cum fac partidele promovarile.

  2. Moise Nicoară spune:

    Scuze: fiind…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tricolorul a fost, din nou, arborat de jandarmii montani pe vârful Parângul Mare, la 2519 metri altitudine

     În preajma Zilei Naţionale a României, pentru al treilea an consecutiv, jandarmii montani din cadrul Postului Parâng au arborat...

Noul album şi cartea autobiografică Phoenix, lansate la Hunedoara

 Miercuri, 3 decembrie, începând cu ora 17.00, la Galeriile de Artă de la Casa de Cultură a municipiului Hunedoara, Nicu Covaci...

S-a inaugurat noul telescaun din Parâng

Noua instalaţie de transport a turiştilor în Staţiunea Parâng –Petroşani a fost inaugurat astăzi de autorităţile locale, iar instalaţia de...

Închide