EvenimentFlash

Şeful Poliţiei Rutiere, prins băut la serviciu

03 tirinescu

Sorina Popa

Se pare că, în ultima perioadă, şefului Poliţiei Rutiere Hunedoara, comisarul Ioan Tirinescu (foto), nu-i merge prea bine. Asta, deoarece, după ce a fost implicat în urmă cu câteva luni, într-un scandal la localul „Izvorul Decebal”, de la ieşirea din municipiul Deva, ieri, el a fost depistat băut la serviciu. În aceste condiţii, Tirinescu riscă să-şi piardă slujba, sau chiar să fie exclus din Poliţie.

Alcoolemie de 0,25 la mie în aerul expirat
Ieri, la intrarea în tură, şeful Poliţiei Rutiere Hunedoara a fost testat cu aparatul etilotest, fiind găsit cu o alcoolemie de 0,25 la mie în aerul expirat. Potrivit comisarului şef Liviu Dumitru, şeful IPJ Hunedoara, poliţiştii sunt testaţi periodic, la intrarea în tură, privind consumul de alcool. „La comisarul Ioan Tirinescu, testul a ieşit pozitiv. El nu se afla la volan, ci la sediul IPJ Hunedoara. Am demarat deja o anchetă internă în acest caz. În funcţie de rezultate, vor fi luate măsurile disciplinare care se impun, mergând de la mustrare scrisă, diminuarea drepturilor salariale, până la destituirea din funcţie. Precizez că noi ne facem curăţenie singuri în ogradă, astfel ca imaginea poliţiştilor să nu mai fie pătată”, a declarat comisarul şef Liviu Dumitru.

S-a bătut cu nişte rromi
Comisarul Ioan Tirinescu a fost implicat, în urmă cu  câteva luni, într-un scandal în localul „Izvorul Decebal”, de la ieşirea din municipiul Deva, unde s-a bătut cu nişte
 rromi. În urma unei anchete interne, coordonată de reprezentanţi ai IGPR, comisarului i s-a tăiat din salariu 15 la sută, pe o perioadă de trei luni. Ioan Tirinescu deţine funcţia de şef al Poliţiei Rutiere Hunedoara din anul 2005.

One thought on “Şeful Poliţiei Rutiere, prins băut la serviciu

  • puneti fiola la orele i5 sa vedeti atunci ca jumatate din subordonatii sunt in stare avansata de ebrietate vreti nume stiti foarte bine acest lucru facetil si in celelalta loc din judet ve-ti avea mari surprize

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura