ActualitateFlash

Şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Ovidiu Bîrlea, a detensionat situaţia de la Poliţia Lupeni. Comisarul şef Dănuţ Mocanu, numit adjunct al şefului Poliţiei Petroşani

Sorina Popa

Comisarul şef Dănuţ Mocanu (foto) a fost mutat, din data de 15 decembrie 2017, cu acordul lui, din postul de şef al Poliţiei municipiului Lupeni, în cel de adjunct al comandantului Poliţiei municipiului Petroşani.

Mişcarea vine după ce la Lupeni, poliţiştii au ameninţat că vor protesta dacă Mocanu se întoarce la muncă. Acolo există o situaţie tensionată de mai mult timp, motiv pentru care se pare că Dănuţ Mocanu s-a îmbolnăvit şi a plecat în concediu medical până zilele trecute. De o săptămână, el se află în concediu de odihnă. Şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Ovidiu Bîrlea, a decis să-l mute pe Mocanu şi pentru a detensiona situaţia de la Lupeni.
„Este o mutare pe o funcţie de conducere echivalentă celei deţinute anterior, cu acordul celui în cauză, în condiţiile în care acesta nu se află, în momentul de faţă, sub efectul nici unei sancţiuni disciplinare care să implice interdicţia de a ocupa o funcţie de conducere. Mutarea acestuia urmăreşte şi aplanarea tensiunilor existente la nivelul unei părţi a personalului Poliţiei municipiului Lupeni. În prezent, ofiţerul de poliţie respectiv se află în concediul legal de odihnă (până la data de 29.12.2017), aferent anului 2016 (obligatoriu a fi acordat până la sfârşitul acestui an)”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul Bogdan Niţu.
În urma acestui transfer, la Poliţia Lupeni a rămas la comandă comisarul şef Florin Huluţă, care a deţinut funcţia de adjunct al comandantului. La Petroşani, şef este comisarul şef Aurel Buruiană. Acesta are doi adjuncţi, pe Dănuţ Gheorghe Mocanu şi pe Mugurel-Viorel Teodosiu.

2 comentarii la „Şeful IPJ Hunedoara, comisarul şef Ovidiu Bîrlea, a detensionat situaţia de la Poliţia Lupeni. Comisarul şef Dănuţ Mocanu, numit adjunct al şefului Poliţiei Petroşani

  • Asta trebuia dat afara demult. Se pare ca tot pilele sunt la putere. Rusine ipj hd.

  • Si la Petrosani va face tot la fel. Aceeasi stare de tensiune se va crea. De vina este cine ii tine spatele acestui interlop dan mocanu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura