Şeful Inspecţiei Veterinare, acuzat de abuz în serviciu

Dana Istudor

Şeful interimar de la Serviciul Inspecţie Veterinară din cadrul DSVSA Hunedoara este acuzat de abuz în serviciu. Medicul veterinar, Tiberiu Mir, a ajuns în instanţă, după ce un comerciant i-a făcut plângere penală, pentru că, în urma unui control l-a calomniat şi a confiscat produse, fără a respecta toate procedurile, susţine Nicolae Prăjică, reclamantul.

„Mi-am făcut doar datoria”
„El a venit la mine în magazin şi deşi aveam acte pe carnea de bovină, a văzut etichetele şi mi-a luat marfa, fără să o sigileze. A spus că este carne de viţel adult, fără ştampilă. A făcut un abuz, în total mi-a luat vreo 40 kg de carne, fără să o sigileze. În plus, mi-a dat şi 125 milioane lei vechi, amendă. Nu s-a prezentat, însă ne-a numit mafioţi. A făcut un abuz în serviciu, a făcut un proces verbal abuziv fără ştampila lui. L-am reclamat şi la şefii lui la Deva, am făcut contestaţie pentru amendă, iar pentru abuz în serviciu am depus plângere penală împotriva lui”, afirmă Nicolae Prăjică. Şi alţi agenţi economici vor să-l reclame pe şeful de la Serviciul Inspecţie Veterinară.
În replică la acuzaţiile celor care au fost amendaţi în urma controalelor, dr. Tiberiu Mir spune că şi-a făcut doar datoria. „Acolo unde găsesc lucruri nepuse la punct sau neautorizaţii, îmi fac datoria. La Nicolae Prăjică am găsit într-un magazin că vindea carne de viţel, iar pe acte figura carne de vită. Ca atare, i-am dat o amendă”, a declarat dr. Tiberiu Mir.

One thought on “Şeful Inspecţiei Veterinare, acuzat de abuz în serviciu

  • 22 ianuarie 2010 la 10:02
    Permalink

    Acest individ este total in afara meseriei de medic veterinar.A fost dat afara si de la Lapugiu,Sarmisegetuza si Alba Iulia.S-a reangajat in sistem dupa 15R ani,adica in 2005 cand a castigat ,,DA” si asta tot cu ajutorul lui varul sau Barbu Gheorghe,pe post de director adjunct la DSVSA HD,insa fosta dir.adjuncta i-a dat in judecata si a castigat ,iar dupa 6luni l-a hasiit dupa post.Face de ras medicina veterinara. Cei ce il sustin sunt la fel de priceputi ca si el.ROMANIA este tara tuturor posibilitatilor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.