ActualitatePolitica si administratie

Șeful Consiliului Județean: Putem investi miliarde de euro în infrastructura spitalicească, dacă nu ne schimbăm mentalitatea, nu am făcut nimic

Șeful Consiliului Județean Hunedoara a fost, ieri, la Spitalul Județean de Urgență, după ce a primit informații de la cetățeni, cum că pacienți la Secția de Oncologie nu au avut parte de tratamente așa cum trebuie.

A primit reclamații
Laurențiu Nistor a declarat, ieri, în emi­siunea „Ora Exactă” de la Antena 3 Deva, că a fost contactat vineri, 29 septembrie, când a mers cu premierul în vizită la spitalul din Deva. Mai mulți cetățeni i-au înmânat docu­men­te, dar președintele Consiliului Jude­țean i-a chemat ieri la el la birou. În urma dis­cu­ției avute cu cei nemulțumiți, șeful insti­tuției județene s-a dus la unitatea medicală aflată în subordinea CJ.
„L-am luat și pe managerul spitalului cu mine și ne-am dus la Secția de Oncologie. Echipați așa cum trebuie. Și i-am întrebat pe pacienții internați dacă sunt mulțumiți de felul în care sunt tratați aici? Vă spun că 90 la sută dintre aceștia au spus că sunt mul­țumiți. Vizitele mele la Spitalul Județean de Urgență din Deva, nu ca pacient, nu vor în­ceta. Activitatea de aici trebuie să fie îm­bu­nătățită, astfel încât fiecare pacient care pleacă de la spital să fie mulțumit de trata­ment, de mâncare, de condițiile hoteliere. Poți să investești miliarde de euro în infra­structura spitalicească, dacă nu ne schim­băm mentalitatea, nu am făcut nimic”, a declarat Laurențiu Nistor, președintele Con­siliului Județean Hunedoara la Antena 3 Deva. (A.Năstase)