Secundul, mai vinovat ca principalul

11 x 2 marcel rus a fost demis pe motiv ca ar fi destabilizat echipa
Ciprian Marinuţ
 
Marcel Rus (foto), antrenorul secund al echipei Minerul Lupeni, a fost demis pe motiv că ar fi destabilizat echipa înaintea partidei cu FC Baia Mare, încheiată cu o remiză suspectă, în vreme ce principalul Petre Gigiu e bine mersi, în funcţie.
Culmea suspiciunii
Egalul de acasă cu FC Baia Mare, scor 1-1, din etapa de sâmbătă, a fost pus de oficialii echipei Minerul Lupeni în cârca secundului Marcel Rus. Surse din cadrul clubului susţin că tehnicianul a fost învinovăţit de faptul că a dezinformat echipa, în momentul în care le-a comunicat jucătorilor că meciul cu Baia Mare nu se joacă, aşa cum se zvonea. Drept urmare, mai marii clubului au considerat că Rus se face responsabil de destabilizarea jucătorilor înainte de un meci oficial şi au decis să-l demită. Decizia e cu atât mai întemeiată şi mai înţeleaptă (sic!), cu cât pregătirea meciului şi deciziile în privinţa alcătuirii echipei i-au aparţinut principalului Petre Gigiu.
Pacea de la iarbă verde
Pentru a detensiona atmosfera de la echipă, fotbaliştii de la Minerul Lupeni i-au propus tehnicianului Petre Gigiu un antrenament la iarbă verde. Dacă în primă fază, acesta nici nu a vrut să audă de o asemenea „escapadă“, în cele din urmă, a cedat în faţa mulţumii dornice de a mai scăpa de stresul vestiarului. Astfel, înarmaţi cu grătare şi băuturi răcoritoare, „minerii“ au stat ore bune de vorbă cu antrenorul, căruia i-au mai propus astfel de ieşiri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare