Secţie nouă de box la CS Hunedoara

Nicolae Gavrea

Începând de joi, 22 noiembrie 2018, Clubul Sportiv Hunedoara are şi o secţie de box. Antrenorul boxerilor este profesorul Ilie Captari. Primul sportiv legitimat la această nouă secţie sportivă este campionul Cosmin Petre Gîrleanu, fost elev al Colegiului Tehnic „Matei Corvin“ din Hunedoara, cu un palmares impresionant, având rezultate importante la competiţii internaţionale şi naţionale.

Despre Cosmin Gârleanu, antrenorul Ilie Captari a declarat: „Este un real talent şi sunt sigur că va reuşi multe rezultate notabile în continuare, dacă vom avea susţinere pentru a ne realiza planul anual de pregătire, cu etapele intermediare de participare la campionate continentale şi mondiale, până la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020“.
Cel de-al doilea sportiv legitimat la secţia box a CS Hunedoara, este Sorin Claudiu Dobondi, practicant al boxului din anul 2004, cu peste 70 de meciuri, din care a pierdut doar şase, fiind multiplu campion naţional, participant la competiţii internaţionale cu medalii şi trofee cucerite.
„Această secţie de box este o promisiune pe care le-am făcut-o domnului antrenor Ilie Captari şi sportivilor antrenaţi de domnia sa şi sunt bucuros că am reuşit s-o îndeplinesc“, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.