Sechestrată şi bătută de propriul tată

15 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

O tânără de 20 de ani, din Ţara Haţegului, a cerut ajutor poliţiştilor după ce a fost bătută şi sechestrată de tatăl său. Fata a fost obligată să nu iasă din casă încă din data de 13 aprilie, dar a scăpat de calvar după intervenţia poliţiştilor.

”Poliţia oraşului Haţeg a fost sesizată despre faptul că o tânără în vârstă de 20 de ani, din comuna Toteşti, este ţinută cu forţa în casă şi bătută de către tatăl său, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a aplanat conflictul şi a reuşit să o scoată pe tânără din curtea imobilului respectiv”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii au mers cu tânăra la sediul Poliţiei oraşului Haţeg, iar aceasta a depus plângere împotriva tatălui său. Anchetatorii i-au întocmit dosar penal părintelui agresor pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, împotriva bărbatului au emis şi un ordin de protecţie provizoriu. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident grav provocat de un şofer băut

Un bărbat din Petroşani, de 61 de ani, care conducea un autoturism Dacia Logan, a intrat într-o depăşire, a ajuns...

Strivit de o placă de marmură

Un muncitor a fost rănit grav după ce o placă de marmură s-a prăvălit peste el. La câteva ore distanţă,...

Fotbal, Liga a IV-a. CSM Vulcan a câştigat la Petroşani

Mult aşteptata întâlnire de fotbal din Liga a IV-a, dintre CSM Jiul Petroşani şi CSM Vulcan, s-a încheiat cu victoria...

Închide