Sechestrat pentru o datorie de 50 lei

16 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Livia Botici

Pe timp de criză, chiar şi foştii prieteni devin duşmani, pentru câţiva bănuţi. A simţit-o pe pielea sa un hunedorean de 25 de ani, care a fost sechestrat de o cunoştinţă de-a sa, pentru că nu i-a înapoiat suma de 50 lei, pe care aceasta i-o dăduse împrumut.

L-a dus la marginea localităţii 
În ultima zi a week-endului trecut, bărbatul de 25 de ani, din municipiul Vulcan, se plimba prin localitate, fără nici un gând. La un moment dat, aflându-se pe strada Pinului, un autoturism a oprit lângă el, o persoană l-a luat pe sus şi l-a băgat în maşină. Când şi-a revenit din sperietură, tânărul şi-a dat seama că, de fapt, fusese sechestrat de un fost prieten de-al său, căruia avea să-i achite o datorie de 50 lei. „Persoana lipsită de libertate ne-a declarat că în autoturismul respectiv erau doi bărbaţi. În momentul în care a fost băgat în maşină, tânărul care îi dăduse bani împrumut a început să-l ameninţe cu acte de violenţă, în cazul în care nu-şi achită datoria. La un moment dat, şoferul autoturismului a plecat înspre o zonă limitrofă a oraşului, acolo unde a şi staţionat câteva minute. Ei bine, din fericire, bărbatul sechestrat a reuşit să scape şi a cerut imediat ajutorul poliţiei. Ne-am deplasat imediat la faţa locului iar în urma investigaţiilor, pe numele celor doi bărbaţi care l-au reţinut ilegal pe tânărul de 25 de ani a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal”, a declarat comisarul şef Toma Mihu, şeful poliţiei municipiului Vulcan.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
La un pas de „careul de aşi”

Echipa de rugby Ştiinţa Petroşani a câştigat şase dintre cele şapte meciuri disputate la ultimul turneu al Campionatul Naţional de...

„Proiectul celor de la PDL: sã dea 3.000 de purcei!”

Liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), i-a acuzat, ieri, într-o conferinţă de presă, pe democrat/liberali, că au început campania electorală...

Timiş: În PNL s-a fãcut totul pentru eliminarea mea din cursa electoralã

Ieri, a fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor pentru alegerile din 5 decembrie, din Colegiul Haţeg, pentru postul de deputat.

Închide