Se rupe USL Hunedoara?

20 aprilie 2012 | 15 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

Sorina Popa

USL Hunedoara pare a fi în pragul dezmembrării, după ce, ieri, Biroul Permanent Judeţean al PSD a votat că, dacă nu se rezolvă anumite probleme apărute în câteva localităţi hunedorene, partidele componente să meargă la alegeri pe liste separate. Adică, după ce s-au chinuit atâtea luni să facă liste, să nominalizeze candidaţi şi să aibă o strategie comună, totul s-ar putea nărui într-o clipă.

Până sâmbătă. Adică, până mâine. Atât mai au liderii USL din judeţ, termen ca să se pună de acord cu situaţiile apărute la Hunedoara, Vulcan, Petroşani şi Orăştie, unde, potrivit unor surse oficiale din PSD, membrii USL nu se înţeleg. Astfel, la Hunedoara, pesediştii aşteaptă ca liderul liberalilor să anunţe că municipiul va avea viceprimar social-democrat. La Petroşani, pesediştii nu sunt de acord ca liberalii să aibă acelaşi număr de consilieri, adică să meargă la paritate, în condiţiile în care susţin ei, PNL nu prea funcţionează acolo. Apoi, la Orăştie, liberalii se pare că nu vor să-l susţină pe candidatul PSD la funcţia de primar, intenţionând să-şi desemneze un candidat propriu, pe Gabriel Popa. În fine, şi la Vulcan sunt unele probleme, după ce conducerea PDL a primăriei a trecut în bloc la PSD.
Biroul Permanent Judeţean al PSD a hotărât, ieri, că dacă toate aceste disfuncţionalităţi nu vor fi rezolvate pe placul social-democraţilor, fiecare partid ce formează USL, adică PSD şi ACD (PNL şi PC), va merge pe liste separate la alegerile locale din 10 iunie. Nervozitatea membrilor PSD din judeţ pare însă întinsă la maximum, după ce, susţin surse din partid, ei au fost cam traşi pe sfoară de către partenerii din PNL.

Loading...

Comentarii (15)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. zoon -politikon spune:

  INCEPUTUL SFARSITULUI PT. u.se.le!ALELUIA!

 2. florin spune:

  Doamne ajuta ,sa se bage dihonia in ei

 3. AVRAM IANCU spune:

  JOS CIOCOIU ,JOS STRIGOIU SECURIST ,MIRCEA IOAN MOLOT.

 4. rica spune:

  domnul MOLOT SI NISTOR NISTE OAMENI DE NIMIC- DOAR PENTRU EI– BRAVO ORGANIZATIILOR PSD
  CA CEI DE LA PNL STAU DE FAC PE EI DE FRICA LUI MOLOT- SI POATE PIERDE VREUN TRINTOR POSTUL DE CONSILIER
  trebuie ca NISTOR SI MOLOT SA PLECE DE LA JUDET= AU DISTRUS TOTUL- NU A PUS NIMIC IN LOC- DOAR OILE LOR

 5. alina spune:

  Nu pot sa cred pana unde se ajunge in presa asta “aservita”… sa lansezi astfel de zvonuri gratuite pentru a-ti denigra adversarul, doar pentru ca e mai bun decat tine? Eu cred ca USL-ul este o constructie politica de durata si daca era sa ne luam dupa gura celor de la PDL, de vreo jumatate de an trebuia sa se tot rupa USL-ul. Mult succes in alegeri. HUNEDORENII VOTEAZA USL!

 6. SIMI spune:

  MIRCIA si RUDEANU sunt doi mafioti deveniti din dusmani prieteni! Afara cu mafia UNPR-ului din Hunedoara!

 7. Mogosan spune:

  Noi organizatia PSD Deva ,nu suntem de acord cu scoaterea de pe locul doi a doctorului Samoilescu fostul prefect de catre Laurentiu Nistor taranul din Bejan sluga lui Mircea Molot ,si impunerea lui Ioan Rus care doarme in functia de vicepresedinte si care sa remarcat doar prin gaina, nu suntem de acord cu paritatea pe liste cu un partid aflat in degrigolada PNL ,de unde au plecat cei mai buni vectori de imagine ,Mircia Muntean ,Nicolae Timis ,Daniel Raducan ,Florin Oancea ,Costel Branduse si multi altii, PNL nu mai reprezinta nimic cu oameni fara valoare gen Mircea Molot ,Tiberiu Balint ,Alin Simota ,compromisi si fara nici o valoare,scorul maxim pe care il poate inregistra PNL la alegerile ce urmeaza este de 12% iar PC un partid de lift cu maxim 1% care are mari pretenti pentru postul Antena Deva aflat in propietatea lui Petre Marginean.Trebuie mers pe liste separate asa cum prevede protocolul ,unde liste comune sunt doar la consiliul judetean si municipiul resedinta de judet.

 8. dino spune:

  …ce palmă o să ia Nistor!!!!!…dacă s-a aliat cu Moloţ şi cu aţi troglodiţi d-ai lui deh,la încrederea de 4%, stă foarte bineeeeeeeee!!!…atenţie Panfutie să nu duci partidul în cap!!!

 9. OANA spune:

  Alina vorbesti de presa aservita ,dar ce zici de ZIARUL HUNEDOREANULUI ,HD TV ,care sunt propietatea familiei Molot, sau de ANTENA1 DEVA propietatea familiei Marginean, unde toata ziua se face propaganda in favoarea lor, sunt social democrata dar in nici un caz nu voi vota cu Molot.Iar Nistor dupa alegeri trebuie schimbat nu poti sa conduci un partid ca al nostru dupa cum vrea Molot.

 10. calin spune:

  Dupa multi ani avem un candidat adevarat! Respecte domnule Bende!
  Sustinerea celor 3 partide este binevenita!

  Mult succes!

 11. anon1mul spune:

  @OANA daca ii vorba de presa aservita hai sa vorbim si despre Info HD, si ziarul acesta mesagerul, pana sa anunte USL ca il sustine pe Bende Barna cei de la Info( platiti de Arion) il atacau pe Hada, si cand s-au inceput lucrarile la asfaltarea drumurilor din Hunedoara s-a stricat un utilaj repede au zis ca ii vine lui Hada, acuma dupa anuntarea lui Bende repede au inceput sa il atate, si cei de la Info si cei de la Mesagerul, voi aveti mai multi pupincuristi din presa asa ca nu cred ca este bine sa comentezi despre presa aservita

 12. Valea Jiului spune:

  Vinovat este Informatorul de Securitate,Molot,cel cea scumpit apa in Valea Jiului impreuna cu Simota si Costel Avram iar pentru la anul cei trei au planificat inco scumpire a apei in Valea Jiului.

 13. Iancu Avram spune:

  JOS SLUGA! JOS CIOCOIUL ANALFABET LAURENȚIU NISTOR

 14. portocalaorage spune:

  URAAAAA . BRAVOOOO , S=A RUPT USL -UL FRATILOR A CAZUT IN SONDAJE , L-AU ARESTAT PE MOLOT, URAAAAAAAAA. BAAAAA MERGETI LA DRACU DE NEBUNI, ZIARISTII LUI NICOLAE TIMIS CU FOAIA VOASTRA DE RAHAT. DUGULESCU A TRECUT LA PNL , PARAN A TRECUT LA PNL , CATI DIN TARA AU MAI TRECUT CA AM SI UITAT, MA MIR CUM NAIBA VA MAI DA TIMIS SALAR CAND TOATE PROGNOZELE VOASTRE SUNT AIUREA. BAAA CALICILOR SA VENITI LA HATEG IN 27 LUNA ASTA DUPA AMIAZA SI SA VEDETI LANSAREA NOULUI PRIMAR AL HATEGULUI , OM CINSTIT , NU CACACIOS CA NAE CARE ARE DREPT PRIMUL CONSILIER PE FUTALAUL LUI NEPOATA-SA UN INCULT PE CARE-L PUSE DIRECTOR LA SPITAL. SE CACA TOTI DOCTORII DE FRICA LUI CA REPETENTU DE LA LICEU LE HOTARASTE SOARTA SI ZAMISTU DE LA REEA CARE A FACUT CLASA A 5 A SI A 6 A LA SPITALUL DE NEBUNI O SA-I DEA AFARA .TIMIS A RUPT USL -UL? A RUPT PE MANU PSIHO IN GURA SI A CUSUT-O CU CATGUT. VECTORUL TIMIS ARE VALOARE ABSOLUTA NULA DACA NU ARE IN SPATE PE CEI CARE L-AU RIDICAT . NICU A PUTREZIT SUB PAMANT
  IAR PSD UL NU-L MAI POATE SPALA DE PACATELE SAVARSITE.CU VOIE.

 15. Mircea spune:

  La nivel judetean PNL,deci si indirect PSD,au facut pact cu UDMR-ul
  pt.al da deooparte pe Hada si de a pune candidat de primar la Hunedoara pe dr.de la UDMR.Pt. aceasta si pt. a obtine voturi de la
  UDMR pt.candidatul USL la fuctia de primar al Municipiului Deva,
  PNL a pus la consilierii locali pe loc eligibil pe Iosif Takacs,fiu
  lui Wilmos de la Agrocompany.Acesta n-a fost niciodata membru PNL,
  deci nu are nici o zi vechime.PSD,nu are nici un cuvant de spus?
  Electoratul o sa aiba grija sa va taxeze la vot.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Mai mulţi copii abandonaţi în spitale

Numărul copiilor abandonaţi în spitalele din judeţ este tot mai mare. Doar în primul trimestru al acestui an, cei de...

La Veţel, investiţiile merg, comuna se dezvoltă

Ce fac primarii după sărbători? Pun umărul la treabă. Ioan Henţiu (foto), păstorul comunităţii din Veţel, a tot făcut modernizări...

Gura lumii 20.04.2012

Gurile rele spun că unul dintre aleşii locali ai „capitalei“ moţilor zărăndeni s-a făcut de mirul lumii, după ce a...

Închide