Actualitate

Se plătesc ajutoarele pentru căldură

Nicolle Ebner

În urma demersurilor făcute de prefectul judeţului Hunedoara, beneficiarii ajutoarelor pentru încălzirea locuinţelor destinate familiilor şi persoanelor singure cu venituri reduse vor primi drepturile băneşti prevăzute de lege începând cu data de 12 ianuarie.

Peste 25.000 de beneficiari
La nivelul judeţului Hunedoara, a fost înregistrat, în luna noiembrie 2009, un număr de 26.592 de beneficiari ai ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu lemne, cărbuni, combustibili, în valoare totală de 964.645 lei. De aceste ajutoare beneficiază familiile şi persoanele singure cu venituri reduse, în perioada sezonului rece, respectiv noiembrie 2009 – martie 2010, în funcţie de veniturile medii nete lunare pe membru de familie. Cuantumul ajutorului, respectiv a compensării acordate, se prezintă astfel:

02 tabel
Primarii vor comunica solicitanţilor care nu îndeplinesc condiţiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, dispoziţia privind respingerea cererii. În situaţia în care cetăţenii îndeplinesc condi-
ţiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinţei, pe parcursul sezonului rece, stabilirea dreptului de ajutor se face începând cu luna depunerii cererii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura