Se plâng de taxele piperate ale FRF

20 august 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Minerul Lupeni şi Jiul Petroşani susţin că majorarea taxelor pentru înregistrarea transferurilor de jucători la FRF le-a lovit sub centură bugetele pentru noul campionat, care şi aşa erau afectate de criza financiară.

Au umflat bugetul FRF
Oficialii echipei Minerul Lupeni afirmă că au „cotizat” serios la conturile Federaţiei, întrucât au realizat 20 de transferuri în această perioadă. „Practic, i-am îmbogăţit pe cei de la Federaţie. Este cam exagerată taxa pentru înregistrarea unui transfer. Nouă milioane de lei vechi a trebuit să scoatem din buzunar pentru fiecare transfer înregistrat, ceea ce este o sumă destul de mare”, au spus lupenenii. Cum „minerii” au efectuat până în prezent 20 de transferuri, aceştia au plătit aproape 200 de milioane de lei vechi. Şi ortacii de la Jiul se plâng de mărirea taxei. „Era mai mică înainte, acum parcă este prea exagerată şi la haosul care este acum în fotbalul românesc, nu ştiu dacă se merită să dăm atâţia bani”, au explicat jiuliştii, care au cotizat mai puţin, la capitolul transferuri, având în vedere faptul că au făcut doar trei achiziţii.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Un SRL cu 20 de milioane de păcălici

Amicul meu L. F., deşi are cu ceva peste 30 de ani, poate fi socotit un om de afaceri de...

Gura lumii

Vorbeşte lumea că un consilier judeţean, din partidul cu trei roze, este supărat nevoie mare. Cârcotaşii spun prin târg că...

Bulina albă

Adrian Iovănesc, primarul oraşului Călan

Închide