Sport

Se mai gândește dacă vine la Comitetul Olimpic

Vicecampioana olimpică de la Tokyo, Ana-Maria Popescu (foto), a declarat că se gândeşte şi face în con­ti­nuare calcule în ceea ce priveşte pro­pu­nerea preşe­dintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Mihai Covaliu, de a se alătura echipei de conducere a COSR.
Retrasă din activitate la începutul lunii decembrie a anului trecut, ea nu a oferit un termen, dar a precizat că în perioada ur­mă­­toare va decide ce va face în continuare.
„M-am mai gândit şi îmi fac în continuare calcule. Mai am puţin de respirat până o să dau şi marea veste, ce o să facă Ana-Maria Brânză. Momentan a încercat să se întoarcă în sala de scrimă pentru câteva asalturi cu colegele… şi nu vreţi să ştiţi prin ce dureri am trecut, dar a fost OK”, a pre­cizat fosta scrimeră.
Vicecampioana de la Tokyo s-a arătat bucuroasă de faptul că în ultima perioadă întâlneşte din ce în ce mai mulţi copii care practică scrima :”Copiii sunt plini de entu­ziasm, de bucurie… şi mă bucur că am văzut câţi fac sport şi chiar scrimă. În ul­timul timp am vizitat destul de multe şcoli şi în fiecare am găsit cel puţin un copil care să facă scrimă, un lucru mare pentru noi. Mă bucur că aceşti copii practică sport, nici nu contează dacă la nivel de per­for­manţă sau de iniţiere. E un semn bun, pă­rinţii au înţeles că aceşti copii au nevoie de sport. Rămâne sarcina noastră mai de­parte cum îi ducem spre marea per­for­manţă”, a precizat Ana-Maria Popescu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura