Se lucrează intens la investiția de la Spitalul Județean Deva

Adriana Năstase

Cum se lucrează la investiția de modernizare de la Spitalul Județean de Urgență Deva? Aceasta au vrut să afle, ieri, directorul executiv al DSP Hunedoara, Sebastian Mezei, sub­pre­fectul Lörincz Széll, dar și managerul unității, Emil Stoica și reprezentanții constructorului.

Lucrări pe mai multe etaje
„Constructorul, în strânsă colaborare cu ma­na­gementul spitalului, s-a mobilizat, fiind asigurate condițiile necesare, astfel încât lucrările să se desfașoare într-un ritm alert pe mai multe paliere.
Lucrările de modernizare sunt foarte complexe, secțiile aflate în lucru, sau cele finalizate deja, fiind dependente unele de altele și urmând a fi recepționate imediat ce sunt întrunite toate condițiile conform prevederilor legale.În acest moment se desfășoară lucrări pe mai multe etaje și odată cu finalizarea scării de evacuare în caz de incendiu va putea fi posibilă efectuarea recepției inclusiv a Secției de pediatrie care este finalizată.
Reprezentanții constructorului au dat asigurări că va crește ritmul lucrărilor în perioada urmă­toare astfel încât până la finalul anului să fie posibilă recepționarea și darea în folosință a mai multor secții, pacienții beneficiind de cele mai bune condiții de spitalizare”, a declarat Sebastian Mezei,

Cea mai mare sumă din ultimii ani
Reamintim că Guvernul României, prin Mi­nis­terul Sănătății, a alocat de la bugetul de stat suma de 20 milioane de lei (cea mai mare sumă din ul­timii 6 ani) în vederea continuării lucrărilor de mo­dernizare la Spitalul Județean de Urgență Deva.
Astfel, se face un pas uriaș în vederea finalizării lucrărilor demarate din anul 2010, având ca obiectiv creșterea calității serviciilor medicale și a actului medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Deva.
DSP Hunedoara, cu sprijinul Guvernului Ro­mâniei și al Ministerului Sănătății, va continua aceste demersuri, astfel încât cetățenii județului Hunedoara să aibă parte de un act medical de calitate.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.