Se întâmplă și la case mari. Fiul manelistului Nicolae Guță, jefuit pe stradă

Fiul manelistului Nicolae Guță a fost bătut și jefuit pe stradă. Acesta se deplasa când a fost atacat de un bărbat pe care susține că îl cunoștea din vedere și care i-a luat suma de bani pe care o avea asupra sa. Fiul lui Guță a ajuns la spital.

Dosar penal
„La data de 6 mai a.c., în jurul orei 18.30, Poliția municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din Petroşani, a fost lovit de un tânăr, pe care îl cu­noaşte din vedere, în timp ce se afla pe o stradă, din municipiul Petroșani. Băr­batul a fost transportat la o unitate medicală, din Petroșani, pentru acor­da­rea de îngrijiri de specialitate, ulte­rior relatând poliţiştilor faptul că i-ar fi dispărut o sumă de bani, pe care îi avea asupra sa (neștiind exact valoa­rea sumei). În cauză, poliţiştii au în­toc­mit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte vio­len­țe și furt, cercetările continuând pen­tru stabilirea stării de fapt și luarea mă­surilor legale”, anunță cei de la IPJ Hunedoara.
Are 11 copii
Nicolae Guță (foto) este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România, dar și unul dintre cei mai bo­gați. Chiar dacă el a cântat de-a lun­gul anilor „banii n-aduc fericirea, mai de preț este iubirea”, adevărul este că ma­nelistul a strâns o avere con­si­de­ra­bilă, pe care o împarte cu cea care l-a făcut tată pentru a 11-a oară, Cristina. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2017, moment în care Guță a decis să pună stop tuturor aventurilor. Cântărețul de manele este cunoscut pentru relațiile sale extraconjugale cu femei fru­moa­se și mult mai tinere decât el. Acesta le oferea cadouri importante, dar în ciu­da acestui lucru a reușit să strângă des­tui de mulți bani. Manelistul Nicolae Guță ar avea o avere estimată la 1,2 milioane de euro. De asemenea, Nicolae Guță deține și foarte multe proprietăți în Petroșani și în București. (A.N.)