Se întâmplă și invers! Fosta soție i-a dat în cap cu o bucată de gresie

Consortul agresat de femeia de 47 de ani, din Hunedoara, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale după ce a fost lovit cu o bucată de gresie în cap.
„Poliția municipiului Hunedoara a fost se­sizată de un bărbat de 51 de ani, din mu­ni­cipiul Hunedoara, cu privire la faptul că fosta soție a venit la apartamentul său și produce scandal. Patrula de siguranță publică care
s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu apelantul, care a relatat faptul că, la geamul locuinței sale situate în Hunedoara, a venit fosta soție, o femeie în vârstă de 47 de ani, din municipiu, care, pe fondul unor neîn­țe­legeri a aruncat o bucată de tablă metalică și o bucată de gresie în direcția recla­man­tului, provocându-i acestuia excoriați la nivelul coapsei piciorului stâng și în zona capului. De asemenea, bărbatul a mai re­clamat că, în timpul acestui incident, i-a fost distrusă plasa anti-insecte de la geamul lo­cuinței”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii au întocmit chestionarul de evaluare de risc privind violența în familie, urmând să emită un ordin de protecție provizoriu faţă de fe­meie. În plus, aceasta este cercetată penal pentru infracţiunile de violență în familie și distrugere. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.