Sport

Se întâlnesc pentru Cupa României – faza județeană

Desfășurate miercuri seară, semi­finalele fazei județene a Cupei României la fotbal au stabilit fina­listele. Astfel, în ultimul act se vor întâlni Viitorul Minerul Lupeni și CSM Aurul Brad, ambele echipe fiind câștigătoare ale întâlnirilor de mier­curi seară.

Fără probleme
CSM Aurul Brad a obținut fără emoții o victorie în întâlnirea cu Dacia Orăștie, scorul final fiind 3-0, la pauză cele două echipe fiind la egalitate, 0 la 0.Golurile echipei din Brad au fost marcate de Mihai Leaha (min.77), Ionuț Filipaș (min.83) și de Andrei Stănilă (min.88). Partida a fost ar­bitrată, fără probleme, de Cătălin Jurgiu, împreună cu colegii săi, Daniel Branea și Marius Corui ,observator Călin Orbonaș.
În cealaltă semifinală, Minerul Lupeni a întâlnit în deplasare formația Șoimul Băița, de care a dispus fără probleme cu scorul de
4-0, la pauză „minerii” conducând cu 1-0. Golurile echipei din Valea Jiului au fost mar­cate de Dănuț Belei (min. 13 și 49), D. Creciunesc (min.77) și de Sebastian Glăvan (min.78). Au arbitrat Valentin Bedea, la centru și Alexandra Cîrdei și Bogdan Moldovan (la cele două tușe) observator fiind Valentin Gavrilă.
Urmare a acestor rezultate, în finala județeană a Cupei României se vor întâlni Viitorul Minerul Lupeni și CSM Aurul Brad, partida fiind programată pe data de 7 iunie de la ora 17.30 pe Stadionul „Michael Klein” din Hunedoara, în organizarea directă a AJF Hunedoara. (N. Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura