Întrebarea cu schepsis

Se închide Termocentrala Mintia din cauza poluţiei?

06 intrebarea cu schepsisÎntrebare:
Se ştie că locuitorii municipiului Deva sunt foarte afectaţi de poluţia generată de activitatea Termocentralei Mintia, iar din acest motiv instituţiile au decis să o închidă. Credeţi că este o decizie bună sau ar trebui găsite soluţii pentru reducerea gradului de poluţie produs de termocentrală?

ELLA MIHAI1. Ella Mihai, 17 ani, elevă, Deva:
Este urât să stai într-un oraş poluat, este o chestie care dăunează sănătăţii. Chiar dacă pe moment nu simţi nimic, pe termen lung, efectele sunt devastatoare. Cred că ar trebui găsite soluţii la problema asta şi ar trebui păstrate locurile de muncă.

DANIEL MURAR2. Daniel Murari, 23 de ani, muncitor, Deva:
Nu cred că ar trebui să o închidă. Ar trebui să găsească soluţii şi să păstreze locurile de muncă. Chiar credeţi că se simte poluţia de acolo până la Deva?

ALIN CRISAN3. Alin Crişan, 32 de ani, conducător auto, Deva:
Cel mai bine ar trebui să se rezolve problema cu poluarea, este atâta tehnologie acum… Despre poluţie nu pot să vă spun nimic. Este altceva, nu cunosc cuvântul, nu ştiu ce înseamnă.

MIRCEA BARCEAN4. Mircea Bârcean, 31 de ani, inginer agronom, Orăştie:
Dacă se închide termocentrala de la Mintia ar fi o problemă pentru oameni, nu ar mai avea locuri de muncă. Nu cred că este singura sursă care produce aşa ceva (n. r. poluţie), mai sunt şi alte surse cum ar fi fabricile şi uzinele din zonă.

COSMIN CRISAN5. Cosmin Crişan, 30 de ani, funcţionar, Deva:
Din câte am înţeles, termocentrala de la Mintia oricum se va închide. Cred că ar trebui să o modernizeze totuşi, să le pună coşuri sau filtre speciale ca să nu mai producă poluţie.

Explicaţie:
Poluţie = scurgere spontană a lichidului seminal la bărbaţi în timpul nopţii (conform DEX).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.