Se închide provizoriu circulația rutieră în dreptul pasajului de cale ferată de pe str. Hărăului din Deva

18 aprilie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

Constructorul FCC Construction S.A. Barcelona, Sucursala București  anunță închiderea circulației rutiere pe str. Hărăului din municipiul Deva, la trecerea la nivel cu calea ferată, la km 481+315, pentru execuția unor lucrări de relocare a cablurilor SCB.

Circulația în această zonă va fi închisă în perioada 20 aprilie 2019 – 21 aprilie 2019 (în zilele de sâmbătă și duminică), între orele 20:00-6:00.

Accesul în zona cartierului Grigorescu din Deva se va face în această perioadă pe la trecerea de nivel cu calea ferată de la strada Balata. Ruta ocolitoare va fi semnalizată corespunzător.

Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră -Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan – European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră, Tronsonul 3: Simeria – Gurasada. (D.G.)

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile din 26 mai

Biroul Electoral Central a stabilit, miercuri, lista finală a candidaturilor la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din...

Managerul Teatrului „I.D. Sîrbu“ din Petroşani nu a trecut de evaluarea anuală, acuzând… politicul de acest lucru: Actorii, de pe scenă, în stradă!

Din păcate, scandalurile nu se petrec doar în viaţa politică, ci şi printre artişti. Ieri, angajaţii Teatrului „I.D. Sîrbu“ din...

Nume noi în guvern

Ieri, în şedinţa CEx a PSD, s-a decis ca Tudorel Toader să fie schimbat din funcţia de ministru al Justiţiei,...

Închide