Se închide patinoarul din Parcul Cetăţii Deva

27 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Patinoarul în aer liber din Deva îşi va închide porţile în seara zilei de astăzi, 28 februarie 2019.
Pentru mii de deveni şi nu numai, pasionaţi de distracţia pe patine, patinoarul a fost locul de recreere preferat, de la deschiderea acestuia în luna decembrie a anului trecut şi până acum. Iubitorii de distracţie pe gheaţă mai au la dispoziţie doar două zile ca să se bucure de facilităţile oferite de această bază de agrement.
Reamintim că, la propunerea Primarului Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat ca pe toată durata funcţionării patinoarului, copiii, elevii şi studenţii cu domiciliul stabil în Deva să beneficieze de acces gratuit, dar şi de închirierea gratuită a patinelor.
Patinoarul artificial a fost amplasat pentru prima dată, în Parcul Cetate. Acesta are o suprafaţă de 450 de metri pătraţi şi o capacitate de 130 de persoane pe serie. Patinoarul este dotat şi cu o cabină de schimb patine, încălzită.
Administratorii patinoarului doresc să le mulţumească tuturor celor care au respectat regulamentul de funcţionare şi au făcut posibil ca această perioadă de feerie pe gheaţă să fie lipsită de incidente. (D.G.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
La sanatoriul din Brad s-au stabilit priorităţile pentru 2019

Pe lângă propunerile investiţionale înaintate, cu solicitarea de finanţare, către Consiliul Judeţean Hunedoara, în subordinea căruia se află Sanatoriul de...

Manifestare cultural-educativă dedicată femeii

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, cu sprijinul Consiliului Judeţean Hunedoara, organizează, ca în fiecare an în preajma zilei de 8...

O nouă premieră la Teatrul de Artă Deva. Dragostea ca mod de viaţă şi expresie scenică

La început de martie, Teatrul de Artă Deva are bucuria de a vă invita la cea de a patra premieră...

Închide