Se închide circulaţia la bariera CF de pe Strada Hărăului

12 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Asocierea FCC Construction, Astaldi S.p.A şi Contratas y Ventas SA anunţă închiderea circulaţiei rutiere pe Str. Hărăului din municipiul Deva, la trecerea de nivel cu calea ferată, la km CF 481+315,81, pentru execuţia unor lucrări de demontare trecere nivel şi refacere terasament.
Circulaţia în această zonă va fi închisă în perioada 16 martie – 18 martie 2019, începând cu ora 16:00 (16 martie 2019) şi până la ora 6:00 (18 martie 2019). Dirijarea circulaţiei rutiere se va face de către doi piloţi de trafic. Accesul în zona Cartierului Grigorescu din Deva se va face în această perioadă pe la trecerea de nivel cu calea ferată de la Strada Bălata.
Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră – Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan-European pentru circulaţia trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră, Tronsonul 3: Simeria – Gurasada. (D.G.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
În loc să-i mintă pe români, Iohannis ar trebui să îşi ceară scuze de la cei pe care i-a afectat prin blocarea bugetului

PSD constată că preşedintele Iohannis îi minte din nou pe români în încercarea de a explica de ce a luat...

Artificii şi petarde vândute ilegal

Poliţiştii Serviciului Arme Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au descins la o societate comercială...

Prins băut la volan, pe DN 1

Un bărbat de 52 de ani, din Petrila, conducea un autoturism pe un segment aglomerat al DN1, pe raza judeţului...

Închide