Se deschide pub-ul suporterilor corvinişti

11 x1 suporterii corvinului sunt mult mai bine organizati decat echipa pe care o sustin (2)

Ciprian Marinuţ

Mai mulţi jucători din formaţia de legendă a Corvinului, oficialii echipei FC Hunedoara şi liderii galeriei alb-albastre vor participa, azi, la inaugurarea primului pub al suporterilor din judeţul Hunedoara. 

Viaţă în alb şi albastru
Suporterii Corvinului demonstrează încă o dată că trăiesc pentru fotbal şi pentru culorile alb-albastre. Componenţii galeriei hunedorene vor inaugura, azi, de la ora 19.00, în spaţiul de la parter al fostei cantine din Complexul Union, un pub al susţinătorilor corvinişti, primul local rezervat suporterilor din judeţul Hunedoara. „Pereţii localului sunt îmbrăcaţi cu tablouri, poze şi postere din viaţa Corvinului din anii 30, până în zilele noastre. Decorul pub-ului mai cuprinde fulare, steaguri, bannere şi alte accesorii în culorile alb-albastre, pe care noi le iubim”, a spus Daniel Gheorghiţă, liderul suporterilor Corvinului. Pub-ul se vrea un loc de întâlnire al suporterilor, unde să se discute despre fotbal şi despre echipa favorită şi să se pună la cale acţiunile galeriei. „Localul va fi un fel de cafenea în stil englezesc, în care suporterii se vor putea întâlni zilnic pentru a bea o cafea, un suc sau o bere şi pentru a discuta despre fotbal şi echipa lor favorită. De asemenea, ei vor putea urmări transmisii sportive, întrucât pub-ul va avea două plasme mari, cu 20 de canale sportive. Tot aici, se vor pune la cale coregrafiile pentru meciurile la care vor asista suporterii pe Stadionul „Michael Klein”. În viitor, e posibil să oferim spre vânzare fulare, tricouri, steaguri, brelocuri şi brichete cu însemnele Corvinului. Programul pub-ului este zilnic, între orele 10.00-23.30, iar în week-end va fi deschis non-stop”, a precizat Daniel Gheorghiţă.

Invitaţi de top şi de 80 de ani
La inaugurarea pub-ului suporterilor, au fost invitaţi mai mulţi jucători din echipa de legendă a Corvinului, oficialii nou-înfiinţatei grupări FC Hunedoara şi reprezentanţii autorităţilor locale. „Au confirmat prezenţa aproape toţi foştii jucători ai Corvinului care locuiesc în Hunedoara, de la Romică Gabor, până la Dan Colesniuc, Dumitru Gălan, Florin Dubinciuc sau Florea Văetuş. Invitaţi speciali vor fi doi foşti jucători ai Corvinului din anii 50, respectiv Găceanu şi Gostian, care acum au în jur de 80 de ani. Au fost invitaţi şi oficialii echipei FC Hunedoara, întrucât e posibil ca galeria Corvinului să sprijine această echipă în noul campionat”, a spus liderul suporterilor Corvinului, Daniel Gheorghiţă. Fostul mare jucător al Corvinului, Romulus Gabor, câştigător al balonului de aur la Campionatul Mondial de Tineret Australia 1981, s-a arătat încântat de ideea suporterilor. „Iniţiativa fanilor e foarte bună, întrucât, la întâlnirile lor se pot atrage oameni influenţi, alături de noua echipă a Hunedoarei. E important ca FC Hunedoara să demonstreze că e serioasă şi să îşi facă o imagine bună, pentru ca în doi-trei ani să poată urca în eşaloanele superioare ale fotbalului românesc”, a spus Romulus Gabor.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare