Comunitate

Se dau primele tichete sociale pentru achiziționarea centralelor termice

Astăzi, Primăria municipiului Deva – prin Direcția de Asistență Socială Deva distribuie primele 10 tichete sociale pentru achiziționarea de centrale ter­mice de apartament, acordate familiilor sau persoanelor singure, cu venituri nete de maximum 1.386 lei/lună/persoană.
Tichetele au o valoare totală de 2.500 de lei și sunt acordate exclusiv pentru aco­perirea parțială a cheltuielilor de achi­ziționare a centralelor termice individuale, în cadrul unui program social susținut integral din bugetul local al municipiului Deva.Tichetele sociale sunt valabile doar în anul în care sunt emise (2021).Tichetele neutilizate de către beneficiari vor fi restituite Direcției de Asistență Socială Deva, până la data de 31 decembrie 2021.
Persoanele îndreptățite să beneficieze de tichete sociale pentru achiziționarea de centrale termice individuale pot depune, în continuare, cereri la Registratura Direcției de Asistență Socială Deva.
Informații suplimentare se pot obține la telefon 0755.878.599 (Serviciul Evidență și Plată Beneficii de Asistență Socială), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.
Direcția de Asistență Socială Deva. (A.Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura