Se caută şef la IPJ Hunedoara

13 august 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Postul de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara a fost scos la concurs, conform unui anunţ publicat de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Concursul se va desfăşura în Bucureşti, la sediul IGPR, în data de 13 septembrie şi va consta în susţinerea unei singure probe, respectiv a unui interviu. Astăzi, 14 august, este ultima zi de înscriere a candidaţilor.
În trecut, funcţia de şef al IPJ Hunedoara a fost deţinută de comisarul şef Liviu Dumitru. Printr-o dispoziţie a ministrului Afacerilor Interne, Dumitru a fost înlăturat din funcţie în luna noiembrie 2017. În locul său a fost delegat comisarul şef Ovidiu Bîrlea, cel care conduce IPJ Hunedoara şi în prezent. Contactat pentru a afla dacă se va înscrie la concursul organizat de IGPR, acesta a răspuns afirmativ. (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Horia spune:

    Care are pile mai mari ala va cistiga concursul. Birlea il are pe omul de afaceri Sendroiu. Asa se ajunge sef in politie. Din pacate.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Grupare de tâlhari din Vulcan, anihilată de oamenii legii

O grupare de infractori din Vulcan care acţiona în mai multe judeţe din vestul ţării a fost anihilată de poliţiştii...

Anunţ finanţe 1, 14.08.2018

O nouă încercare pentru postul de manager al Sanatoriului din Geoagiu

O nouă încercare pentru desemnarea unui manager la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu. Asta se va întâmpla luna viitoare, când...

Închide