Afaceri

Şcoală de vară de turism

01 scoala
Mihai Leonard
 
Consiliul regional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii Deva organizează Şcoala de Vară de Turism, la care sunt invitaţi să participe tineri între 18 şi 30 de ani, absolvenţi de liceu sau facultate, interesaţi să-şi deschidă o afacere în domeniul turismului.
Sub genericul „Turismul – o afacere profitabilă”, şcoala de vară include un program de instruire de şapte zile, în care vor fi organizate seminarii şi training-uri, având următoarele teme: plan de afaceri – necesitate – concepere – aplicare; marketingul serviciilor turistice; managementul afacerilor; tehnici de comunicare; gestionarea afacerii; turismul rural. De asemenea, în cadrul taberei vor avea loc şi alte activităţi interesante: night club; foc de tabără; drumeţii; întreceri sportive etc.
De subliniat, că la sfârşitul celor şapte zile de instruire, participanţilor li se vor acorda diplome certificate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei şi Cercetării.
Tinerii din judeţ interesaţi să participe la această tabără, unde vor beneficia de compania unor profesionişti în domeniul afacerilor şi turismului, pot să-i contacteze pe organizatori la numerele de telefon 0756/067062, 0749/056500, 0254/232135 sau pe adresa de e-mail: [email protected].

2 comentarii la „Şcoală de vară de turism

  • Ofer colaborare videochat pentru fete 18-50 ani , adult si non adult (cu sau fara conotatie sexuala) se lucreaza de acasa , siteurile NU sunt accesibile din Romania, castig minim garantat 1000$/luna , pentru detalii id mess CBRONSON38 tel 0730 478 818 .Garantam seriozitate si discretie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura