Schimbări la conducerile a două importante instituţii sanitare din judeţ. Delia Băda, noul manager al spitalului devean. Adina Pera Ştefănie, şefă la DSP!

27 martie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Schimbări în conducerile a două instituţii importante ale judeţului. Este vorba despre Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva şi de Direcţia de Săntate Publică Hunedoara.

Astfel, din data de 8 aprilie 2019, managerul interimar al spitalului devean va fi Delia Băda (foto sus), în prezent consilier juridic al Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara. Ea vine în locul Adinei Pera Ştefănie (foto jos), care va ocupa, tot din 8 aprilie, funcţia de director delegat al DSP Hunedoara. Cele două pot sta pe funcţiile de conducere timp de un an, fără să susţină concurs pe post.
Delia Băda este membru PSD. Ea a fost director executiv al DSP Hunedoara, însă în iulie 2017 a fost schimbată din funcţie, împreună cu şefii de direcţii de sănătate publică din alte patru judeţe, după o evaluare privind campania naţională de vaccinare.
Adina Pera Ştefănie a luat concursul pentru funcţia de manager al spitalului devean în iulie 2017. La începutul lunii aprilie 2018, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva şi-a înaintat însă demisia din această funcţie. Ea avea 45 de zile de preaviz, iar în cazul în care conducerea CJ Hunedoara ar fi fost de acord, Adina Pera-Ştefanie putea pleca mai repede de acest termen de pe post. Însă, ea s-a răzgândit şi a rămas în funcţie.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ioana spune:

    A gasit Nistor solutia ! O sa-l puna pe Bobora sa sa cheme un popa sa-l scoata pe “Dracul” din Spital si dupa aceea lucrurile o sa mearga brici! Doar ca atata timp cat Nistor se plimba la brat cu “DRACUL” din Spital, nicio sansa ca vreun popa(din aia vanduti PSD) nu o sa vrea sa-si exercite profesia cu brio. “DRACUL” din Spital este ala a carui nume incepe cu D si e prieten la catarama cu Nistor asa cum e prieten cu multi care au detinut puterea si l-au ajutat si pe el sa se mentina “DRAC” la Spital, de foarte multi ani. Are toate calitatile unui drac veritabil, lingusitor cu cei care pot sa-i ofere putere, intrigant, razbunator iubitor de bani si putere, vicios, asa cum ii sta bine oricarui DRAC adevarat. Din cauza asta s-au facut numirile in functiile de conducere asa cum s-au facut, ca sa i se dea posibilitatea DRACULUI sa ramana permanent la putere in Spital si traga sforile cum vrea el. Deci pana nu se leapada de “DRACUL” din Spital toti astia care ii “sufla vant in pinze” nu o sa se rezolve situatia, din contra, acum o sa aiba control si la DSP, ca asa s-a luat decizia numirii la conducerea DSP a A.P.STEFANIE, cu acordul “DRACULUI” din Spital. Ca asta il doare cel mai tare pe Nistor si camarila lui, sa puna mana pe banii Sanatatii in judet, asa cum au facut-o si pana acum. Dar poate se va gasi un popa adevarat(sau mai multi) si in vremurile ce vor urma, se vor lamuri lucrurile in privinta”DRACULUI” de la Spital si a celor care l-au mentinut la Putere si in functii, indiferent de vremuri. Si sa vedem atunci cine o sa plateasca, “DRCAUL” de la Spital sau cei care l-au sprijinit!

  2. Ninulescu spune:

    Atita rimel are duduia din PSD pe gene incit abia isi mai tine ochii deschisi… Cu siguranta Spitalul din Deva va ajunge sub conduserea ei pe cele mai inalte culmi ale colapsului economic ! 🙁 Doamne fereste ce am putut ajunge ca natiune..! Traiasca pitipoancele PSDiste !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Termen prelungit pentru plata impozitelor şi taxelor locale

Direcţia Impozite şi Taxe Locale a Primăriei municipiului Deva aduce la cunoştinţa contribuabililor că mai au la dispoziţie doar câteva...

Urs găsit mort în zona Densuş. Nu se ştie cum a murit, dar mai ales cine plăteşte incinerarea!

Un urs a fost găsit mort, ieri, în zona Densuş, au anunţat membrii Asociaţiei Flora şi Fauna Internaţional. Georgeta Barabaş,...

“Alegerile europarlamentare sunt extrem de importante pentru România”. Interviu cu Marius Surgent, deputat ALDE de Hunedoara

În 26 mai, românii sunt chemaţi la urne pentru a-şi alege reprezentanţii în Parlamentul European. Prezentarea listelor cu candidaţii la...

Închide