Politica si administratie

Schimbari la AJOFM si Directia Muncii

05rodicapeterNicolle Ebner

 Seria învestirilor oficiale pe banda rulanta continua. Ieri, a fost rândul directorilor coordonatori si adjuncti ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) si Directiei Muncii din judetul Hunedoara sa fie instalati oficial, la conducerea celor doua institutii.
 
Sperante în combinatia câstigatoare
La AJOFM Hunedoara, schimbarile pe criterii politice s-au facut la nivelul esalonului secund, directorul adjunct economic Mariana Bacila fiind înlocuit cu Victor Leu (PDL), fost presedinte-director general al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate în perioada 2004-2008, iar postul de director adjunct responsabil cu managementul fortei de munca a fost ocupat de Eduard Felciuc (PSD), care i-a luat locul lui Baboczi Imre (UDMR). Social democratul Felciuc are doar 37 de ani si aduce în cadrul AJOFM suflul, viziunea si operativitatea din mediul privat. Secondat de Victor Leu – venit sa puna umarul la realizarea bugetului agentiei judetene, cel mai mare din tara dupa ANOFM, si care este acoperit doar în proportie de 75 la suta pâna la urmatoarea rectificare de buget – si de tânarul Eduard Felciuc, directorul coordonator Vasile Iorgovan (mentinut în functia de sef) si-a propus ca tel reducerea ratei somajului de la 8,3 – înregistrat în luna aprilie 2009, la 4,5 procent înregistrat în 2007.
Tot ieri, reprezentantii prefecturii au oficiat ceremonia de învestire în functie a Rodicai Peter (foto) (PSD Vulcan), numita director coordonator al Directiei Muncii, social-democrata instalându-se în fotoliul liberalului Octavian Bagescu. Învestirile oficiale continua luni, 1 iunie, la Casa Judeteana de Pensii (CJP) si Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.