Actualitate

Scene terifiante într-un apartament din Hațeg

O femeie a fost lăsată într-o baltă de sânge de către un vecin, individul fiind supărat că victima ar fi vorbit urât de el. A intrat peste femeie în casă, a bătut-o cu pumnii iar apoi cu un cuțit a tăiat-o pe tot corpul.

Văzut de mai mulți martori
Incidentul șocant a avut loc în luna aprilie a acestui an, în zona centrală a localității Hațeg. Conform anchetei, polițiștii din Hațeg au fost sesizați telefonic de către o femeie care a auzit strigătele de ajutor ale victimei, iar când au ajuns la locul indicat au găsit-o pe femeie aproape inconștientă, în propria locuință, într-o baltă de sânge.
Alte două vecine ale femeii, alertate de strigătele acesteia, au mers să vadă ce s-a întâmplat și au dat de agresor când ieșea din apartamentul victimei. Era plin de sânge și le-a spus că s-a înfuriat pe victimă pentru că l-a vorbit de rău. Individul s-a reîntors în locuință și de față cu vecinele victimei a lovit-o iarăși cu pumnii și picioarele. Femeia agresată a ajuns la Spitalul Orășenesc Hațeg, după care, din cauza agravării stării de sănătate, a fost dusă la Spitalul Județean de Urgență Deva. Sceleratul a recunoscut că și-a bătut vecina, a în­țepat-o și tăiat-o cu un cuțit de bucă­tărie, precizând însă că nu a intenționat să o omoare, ci doar să îi dea o lecție pentru că a vorbit urât de el. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg l-au acuzat pe individ de vă­tă­mare corporală și violare de domiciliu, iar judecătorul de cameră preliminară a dispus începerea jude­cății în acest dosar. (M. Gânju).