Scandal în PNL Hunedoara

9 februarie 2018 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

 

Sorina Popa

Scandal în organizaţia municipală Hunedoara a PNL. Consilierul local PNL Robert Muzsic (foto dreapta) şi Alexandru Mărginean au fost anunţaţi, vineri seara, de către liderul local al organizaţiei, Lucian Gherman (foto stânga), că au fost excluşi din partid. Însă, după ce au început să sune telefoanele şi Gherman a trebuit să răspundă întrebărilor, acesta a declarat că cei doi nu au fost excluşi, ci doar au fost convocaţi să răspundă întrebărilor celor din organizaţia municipală Hunedoara a PNL privind activitatea lor de membri de partid.

„Încearcă să impună o dictatură”
„Lucian Gherman m-a sunat şi mi-a spus că de astăzi (n.r. vineri) nu mai sunt membru al PNL. De mai mult timp, Gherman vrea să mă îndepărteze din PNL, are ceva personal cu mine. Sunt un membru activ şi respect Statutul partidului. Gherman încearcă să-şi impună dictatura în organizaţia municipală a PNL. Nu cred că nu am voie şi trebuie să fiu exclus din partid, dacă mă întâlnesc cu oameni de afaceri din oraş. Astea sunt prostii. Lucian Gherman are ceva personal cu mine, nu-i plac ochii mei. El se simte ameninţat, dar nu văd de ce. Partidul nu e societatea lui privată. Este o democraţie, sau aşa trebuie să fie. De fapt, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a fost informat despre abuzurile lui Lucian Gherman”, a declarat Robert Muzsic, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

„Nu au fost excluşi, dar propun excluderea lor”
Contactat, Lucian Gherman a spus că, de fapt, cei doi nu au fost excluşi din partid. „Am cerut să se voteze pentru ca ei să fie convocaţi să răspundă întrebărilor noastre. Personal voi propune să fie excluşi din partid. Am dovezi că Robert Muzsic a încălcat în repetate rânduri Statutul partidului”, a declarat Lucian Gherman. El nu a putut însă să spună despre ce acuzaţii este vorba.
Consilierul local PNL Hunedoara Robert Muzsic a primit un mesaj de la Gherman, fiind convocat, marţi, 13 februarie, la şedinţa Biroului Politic al PNL Hunedoara: „Stimate domnule Muzsic Robert, marţi, 13 februarie 2018, începând cu ora 18:00, sunteţi invitat la şedinţa biroului politic al organizaţiei PNL municipiul Hunedoara, unde se va discuta propunerea de excludere a dvs. din PNL”. Semnează Petre-Lucian Gherman, preşedinte PNL municipiul Hunedoara.
Ca atare, se anunţă o şedinţă furtunoasă marţi, la PNL Hunedoara. Încă o dată, liberalii, cel puţin unii, se războiesc între ei, în loc să facă opoziţie şi să se lupte cu PSD.

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Popa spune:

  Ce chestie… Lupte politice fără sens, răzbunare ieftina. Robert nu merita asa ceva.

 2. Lucian spune:

  Gherman e mai prost decit prevede legea. A ajuns sa-i fie frica de Muzsic. Bine, mai are vreo 20 de liberali la Hunedoara. Ramin el si Harau la PNL.

 3. Horatiu Bratianu spune:

  Butada asta cu “…mai prost decat prevede legea…” este…bestiala. Oricum are un iz tpic de “misto” de cartier.

 4. Machiavelli spune:

  Cine nu-l cunoaste pe JAVRA de Muszic poate sa-i faca un bust
  (un trio, eventual cu Natalia cu tot).

  Cu am facut el cu altii, asa sa-i ajute Dumnezeu.
  Stie el despre cine si despre ce e vorba.
  O cocota masculina in haine de traseist politic.
  Ce cauta PSD – UNPR – …. asta, in PNL ?????????????????????????????

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Bulina neagră 9.02.2018

Laurenţiu-Cristian Stroe, tânăr din Petroşani

Bulina albă 9.02.2018

Cristian Petrean, noul preşedinte al AJF Hunedoara

Gura lumii 9.02.2018

Locatarii unui bloc din municipiul cu cetate sunt îngroziţi. După ce au început anul în zgomote de picamere şi continuă...

Închide