EvenimentFlash

Scandal, bătaie şi ameninţări cu arma în Petroşani

Nicolle Ebner

Cinci tineri din municipiul Petroşani, cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, s-au ales cu dosare penale, fiind cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri. Scânteia care a declanşat scandalul, şi mai apoi bătaia şi ameninţările cu un pistol a fost un telefon mobil, dat la reparat.

Poliţiştii au reţinut arma
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii din Petroşani s-a constatat că, puţin după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, trei tineri s-au prezentat la sediu, sesizând că, pe strada 1 Decembrie 1918, din localitate, fuseseră agresaţi de alţi doi tineri, unul dintre aceştia făcând chiar uz de armă. Ancheta a stabilit că patru dintre tineri s-au agresat fizic reciproc, iar în timpul altercaţiei, al cincilea, chemat să participe la bătaie, a scos din autoturismul personal un pistol cu aer comprimat, făcând uz de armă. În timpul audierilor, care au avut loc la sediul Poliţiei din Petroşani, Bogdan N. nu a recunoscut că a făcut uz de armă, ci doar că a folosit pistolul pentru a-l lovi pe Flavius S. cu ţeava armei. Nici vecinii intervievaţi nu au auzit focuri de armă, însă dat fiind contradicţiile apărute între declaraţiile părţilor implicate, poliţiştii au ridicat pistolul în vederea expertizării balistice a acestuia, pentru a se stabili dacă s-a făcut sau nu uz de armă.

Cercetaţi în stare de libertate
Cele trei victime care au făcut reclamaţie la poliţie s-au prezentat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru îngrijiri medicale, însă nici una nu a fost internată. Victimele se vor prezenta la medicul legist pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale, în funcţie de gravitatea rănilor. În baza plângerilor penale depuse, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi uz de armă neletală, cei implicaţi fiind cercetaţi în stare de libertate, din dispoziţia procurorului de caz, cu toate că o parte dintre protagonişti au mai fost implicaţi şi în alte bătăi violente.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura