Actualitate

Scad preţurile la convorbirile din Romtelecom în COSMOTE

Clienţii Romtelecom şi Cosmote vor avea posibilitatea de a vorbi la telefon între cele două reţele, la tarife de convorbiri în reţea. Iniţiativa comună a celor două companii va fi implementată în două etape: începând din 7 iunie, clienţii Romtelecom, persoane juridice sau fizice, pot vorbi liber în reţeaua Cosmote. „Aceasta înseamnă ca minutele în Romtelecom incluse în abonamente se pot folosi de acum şi în reţeaua mobilă Cosmote şi ai acest avantaj, chiar dacă te abonezi acum sau eşti deja client”, explică oficialii companiei.
După consumarea minutelor incluse, toate apelurile către reţeaua mobilă COSMOTE vor fi tarifate ca apeluri în reţeaua Romtelecom şi, în funcţie de tipul de abonament, pot avea chiar tarife zero.
Abonamentul plătit rămâne acelaşi, în schimb, beneficiile cresc şi scad preţurile la convorbirile între cele două reţele. În funcţie de obiceiurile lor de consum, clienţii Romtelecom pot ajunge să economisească până la 30 la sută din valoarea facturii lunare.
În aproximativ o lună, şi clienţii Cosmote vor putea beneficia de o ofertă similară, astfel, ca toate apelurile iniţiate din reţeaua Cosmote către reţeaua fixă Romtelecom vor fi tarifate ca apeluri în reţeaua proprie. Astfel, în funcţie de planul tarifar, clienţii COSMOTE vor beneficia de convorbiri foarte accesibile sau chiar gratuite în reţeaua Romtelecom. Această ofertă se aplică pentru apelurile către numerele de telefonie fixă ale Romtelecom.
Cosmote şi Romtelecom au făcut această ofertă, pentru a veni în sprijinul clienţilor lor, în această perioadă economică mai dificilă. Prin această iniţiativă, cele două companii, împreună vor servi cea mai mare comunitate de telecom în termeni de servicii de voce mobilă şi fixă cu una dintre cele mai avantajoase soluţii de comunicare mobil-fix de pe piaţă.
Romtelecom oferă cinci abonamente principale clienţilor rezidenţiali şi douăsprezece abonamente pentru companii, gândite pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărei categorii de clienţi. Portofoliul Cosmote pentru clienţii rezidenţiali include planul tarifar Perfect pentru Tine, ce le oferă acestora posibilitatea de a combina şi adapta propriile abonamente. Mai mult decât atât, Cosmote oferă una dintre cele mai eficiente soluţii pentru segmentul business.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura