Sărbătoarea comunei Pui, la a şaptea ediţie

Magdalena Şerban

S-a strigat „prezent“ la cea de-a VII-a ediţie a Zilelor Comunei Pui. De Sărbătoarea Sfintei Marii, lumea s-a adunat să se cinstească şi să se bucure de muzică bună, dar şi de compania prietenilor dragi din Ţara Haţegului. La eveniment, a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Premii pentru cei mai buni
Pe scena din centrul comunei, au urcat nume precum Adnana, Carol Aflat, Triton, Tinu Vereşezan şi mulţi alţii. Oamenii au stat lipiţi de băncuţe, preţ de câteva ore, drept dovadă că le-a plăcut spectacolul oferit de Primăria şi Consiliul Local Pui. De asemenea, micii, berea din belşug, renumiţii virşli din zonă şi dulciurile tradiţionale au primit aprecierile participanţilor la eveniment. Punctul-forte al manifestărilor a fost premierea de către primarul Victor Stoica a elevilor care au înregistrat rezultate deosebite la învăţătură, fie la orele de curs, fie la olimpiade sau evaluări naţionale. Totodată, doi foşti consilieri locali (Traian Paul şi Romulus Danciu), care nu au mai prins încă un mandat pentru următorii patru ani, dar i-au fost alături edilului preţ de patru mandate, au primit de la acesta diplome, în semn de recunoştinţă şi preţuire. După ce le-a urat cele bune tuturor Măriilor şi Mărioarelor, primul om al locului a precizat că „sunt aici, pe scenă, datorită dumneavoastră. Sunt primarul tuturor locuitorilor comunei Pui, lucru pentru care doresc să vă mulţumesc. Priorităţile mele sunt învăţământul, pentru că avem nişte copii deosebiţi şi merită mult mai mult decât le oferă statul român, infrastructura (drumuri, apă-canal), dezvoltarea comunei, prin sprijinirea sectorului privat (atragerea de cât mai mulţi investitori, pentru crearea de locuri de muncă), ajutorul oferit lăcaşelor de cult şi multe alte lucruri care ne sunt absolut necesare în procesul de modernizare locală. Permiteţi-mi să le mulţumesc consilierilor care au fost de acord cu continuarea acestui eveniment devenit tradiţional şi să vă doresc numai bine”, le-a urat primarul Victor Stoica tuturor consătenilor săi.

Promisiunile din campanie devin fapte
Distracţia e binevenită, dar să nu uităm de promisiuni şi înfăptuirea lor. Cam aşa a pus problema Victor Stoica. „La o dată care se va stabili cât mai repede, se va înfiinţa punctul local de poliţie, aşa cum am promis la depunerea jurământului de învestire. Plus că se va elibera cazierul juridic tot aici, la noi în comună. În acest mod, nu mai sunteţi obligaţi să faceţi drumuri în afara localităţii, ca acum. Dimineaţa, depuneţi cererea şi documentele necesare, iar după-masa, îl puteţi ridica”, a mai subliniat edilul.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare