Săptămâna Europeană a Sportului a debutat în judeţ la Mărtineşti

25 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Ieri, la Şcoala Primară Mărtineşti au debutat în judeţul Hunedoara acţiunile sportive dedicate Săptămânii Europene a Sportului, iar cea de a IV-a ediţie continuă să promoveze sloganul #BeActive ca un îndemn direct şi simplu la mişcare.

Săptămâna Europeană a Sportului vizează promovarea participării la activităţi sportive şi fizice, dar şi sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale mişcării.
Temele de interes în anul 2018 sunt: mediul educaţional, locul de muncă, activităţile în aer liber, cluburile sportive şi centrele de fitness. În decursul acestei săptămâni se va organiza o gamă largă de iniţiative şi activităţi în jurul acestor elemente, la diferite niveluri (european, naţional, regional şi local).
În cadrul evenimentului, preşcolarii şi elevii de la şcoala din Mărtineşti au participat la activităţi ludice şi sportive specifice vârstei lor, organizate de Adriana Ioana Bârcean, profesoară de limba engleză, membru în Biroul Federal al Federaţiei Române Sportul pentru Toţi.
La sfârşit, copiii au fost premiaţi de Claudia Păun, reprezentantul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara şi de Széll Lőrincz, directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Hunedoara.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Hunedoara organizează în această săptămână mai multe acţiuni sportive în localităţile Deva, Băiţa, Petroşani, Mărtineşti, Simeria, Lupeni şi Hărău. În municipiul Deva se desprinde acţiunea de alergare uşoară destinată tuturor doritorilor de mişcare în aer liber, JOGGING FEST, ce va avea loc la Stadionul Cetate din Deva, astăzi, 26 septembrie 2018, de la ora 18.00, iar participanţii vor primi o serie de premii constând în articole sportive şi alte surprize.
Se estimează ca anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului va reuni, în 32 de ţări, peste nouă milioane de participanţi la mai mult de 26.000 de evenimente.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă. Modificări şi completări propuse de Guvern

Pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice, Transparenţă decizională, a fost publicat, în data de 18.09.2018, Proiectul de Ordonanţă de urgenţă privind...

Programul Campaniei „Prioritate la identitate!” în luna octombrie

A IX-a ediţie a Campaniei „Prioritate la identitate!”, iniţiată de Direcţia Publică Locală de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Deva,...

Drumul către deponeu s-a stricat!

În trei zone din cele patru, firma Brai Căta SRL Bucureşti a reuşit să-şi adjudece licitaţiile pentru ridicarea gunoaielor din...

Închide