Sport

Șanse mari pentru menținerea în Ligă

În play-out, formația ASA Aurul Brad a reușit să obțină o nouă vic­torie, care dă speranțe de menținere în Liga a III-a pentru echipa pregătită de Ioan Petcu. Brădenii au jucat în deplasare, la Viitorul Pandurii Tg. Jiu II, unde au câștigat cu 0-2 (0-2 prin golurile marcate de Pașca (min.10) și Danciu (min.12).
Chiar și fără aportul jucătorilor Tecsi și Lupușor (ambii suspendați), echipa brădeană a evoluat cu gândul la vic­torie, cu sprijinul celor reveniți în teren după accidentări mai vechi: Ionuț Filipaș, Clemeniuc și Jorza. Grație celor trei puncte obținute în această deplasare, Aurul a ajuns să spere clar la salvarea de la retrogradare, lucru posibil și datorită faptului că ASA Aurul Brad are programată ultima partidă, decisivă, din play-out, pe teren propriu, cu Progresul Ezeriș, iar o victorie a gazdelor poate garanta menținerea în Liga a III-a.
ASA Aurul a jucat cu Raț – Leucian, Lup, Șoit, Miclean (Talpaș) – Dărăban, Danciu, Leaha, Clemeniuc – Pașca, I. Filipaș (Jorza) și este posibil ca aceas­ta să fie și varianta pe care antrenorul Ioan Petcu o poate folosi pentru partida cu Progresul Ezeriș. Echipa din Ezeriș a câștigat partida cu Jiul Petroșani, scor final 5-1. În ultima partidă, CSM Jiul Petroșani joacă acasă cu Gilortul TG. Cărbunești.
În condițiile actuale din finalul de sezon, atât CSM Jiul Petroșani cât și ASA Aurul Brad au posibilitatea să obțină victoriile necesare pentru men­ținerea în Liga a III-a.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.