Sancţiuni realiste la RealSport

Ciprian Marinuţ

Comisia de Disciplină a Campionatului RealSport a decis ca vicecampioana Alfa Team Cristur să piardă cu 3-0 la masa verde şi să fie penalizată cu trei puncte suplimentare, în urma retragerii de pe teren la derbiul cu campioana Avantaje Deva.

Cine greşeşte, plăteşte
Tentativa de a-şi face singură dreptate, ca echipele de Liga I, împotriva unor presupuse erori de arbitraj prin părăsirea terenului, este scump plătită de Alfa Team Cristur. Lidera SuperLigii Campionatului de minifotbal amatori RealSport pierde cu 3-0 la masa verde meciul cu Avantaje şi va fi penalizată cu trei puncte suplimentare, astfel că va pica pe locul secund. În plus, delegatul echipei Alfa Team Cristur, Simion Bloj, a fost suspendat trei etape, pentru injurii aduse brigăzii de arbitri, şi este sancţionat cu amendă de 100 lei.
Alfa Team Cristur a părăsit terenul de joc, în minutul 34, la scorul de 2-0, pentru Avantaje, după faza golului de 2-0, la care au acuzat că ar fi fost fault la portarul Clep. Apoi, când nervii s-au mai liniştit, cei de la Cristur au spus că retragerea de pe teren, prima înregistrată în istoria Campionatului RealSport, a fost provocată de arbitrajul tendenţios al brigăzii Mihai Nacu – Sorin Ciotlăuş. În urma evenimentelor de la partida Alfa Team-Avantaje, organizatorii campionatului au avut o şedinţă specială cu delegaţii echipelor, pentru ca astfel de situaţii să nu se mai repete în viitor.

Amenzi peste amenzi
Tot cu pierderea meciului cu 3-0 şi cu o amendă de 100 de lei a fost sancţionată şi echipa Sews Deva I (din Liga RealSport), întrucât la meciul cu Azaria, a folosit un jucător care nu avea viza medicală şi viza anuală. Jucătorul Vasile Vişan (C.S. Quasar Deva) a fost suspendat două etape şi amendat cu 20 de lei, pentru atac brutal asupra unui adversar, iar Alexandru Doboş (Paloma) a încasat două etape suspendare şi o amendă de 50 de lei, pentru injurii la adresa lui Vişan, în timp ce jocul era oprit.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.