Sport

Sancțiuni peste sancțiuni

Comisia de Disciplină din cadrul Fe­de­raţiei Române de Fotbal a decis sanc­ţio­narea clubului Rapid cu o amendă de 33.750 de lei, în urma incidentelor de la partida cu Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a 9-a a Ligii I, disputată pe Arena Na­ţională.
Masorul echipei Marius Do­garu a fost sancţionat cu suspendare pen­tru două jocuri şi penalitate sportivă de 1.000 de lei, după ce a fost eliminat la fina­lul partidei de pe Arena Naţională, câşti­gată de Gaz Metan Mediaş cu scorul de 2-1. În cadrul aceleeaşi şedinţe, s-a decis sanc­ţionarea clubului de Liga a II-a, Astra Giurgiu, cu interzicerea dreptului de transfera sau legitima jucători şi scăderea a câte două puncte la fiecare 15 zile cumulate la întâr­zi­e­rea plăţii restanţelor către jucătorul Sholmo Azulay.
Comisia a acordat termen la data de 06.10.2021, dată la care clubul debitor va prezenta dovada plăţii faţă de jucătorul Shlomo Azulay, pentru a evita în continuare depunctarea”, precizează decizia Comisiei de Disciplină.
Astra ocupă ultimul loc în liga a doua, cu -4 puncte, după ce a început campionatul cu -8, dar a câştigat opt puncte pe teren.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.