Sport

Sancțiuni dictate de Federația Română de Fotbal

Cluburile FCSB şi Dinamo au fost sancţionate de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cu penalităţi financiare în valoare de 15.000 de lei, respectiv 10.000 de lei în urma incidentelor provocate de suporteri la derby-ul din etapa a 8-a a Ligii I prin aruncarea de petarde în terenul de joc.

Pentru abaterea cea mai gravă
Jucătorul echipei Dinamo, Steliano Filip, eliminat în timpul partidei cu FCSB, a fost sancţionat, în primul rând pentru lovirea adversarului, cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 900 lei. Totodată, el a fost judecat şi pentru refuzul de a părăsi terenul de joc după eliminare, cauzând întârzierea reluării meciului, iar co­misia l-a suspendat pentru două etape şi i-a acordat o penalitate sportivă de 2.900 lei. Conform regulamentului, Steliano Filip va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două etape de sus­pen­dare şi penalitate sportivă de 2.900 lei.
Comisia de Disciplină a sancţionat și clubul UTA cu 15.000 de lei pentru inci­den­tele provocate de suporterii săi la me­ciul cu Rapid prin aprinderea şi aruncarea în terenul de joc de materiale pirotehnice.
Eliminat în partida cu Universitatea Craiova, antrenorul secund al formaţiei Sepsi OSK, Robert Ilyeş, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate sportivă de 4.500 de lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura