Salvatorii montani şi-au încetat „permanenţa” la Bucura

9 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate


                Echipa Salvamont Hunedoara, care a asigurat permanenţa la refugiul montan de la Lacul Bucura, aanunţat că refugiul rămâne în continuare deschis celor care au nevoie de adăpost. Salvamontiştii din Straja îi roagă,însă, pe turişti, să lase locul aşa cum l-au găsit.
„Permanenţa la Refugiul Salvamont Bucura s-a încheiat şi vă dorim în continuare un sezon cu vreme bună pentru drumeţii. Refugiul este deschis şi sperăm ca turiştii care se vor bucura de căldura lui să îl întreţină şi să ne anunţe pentru orice problemă legată de bunăstarea lui”, au spus salvatorii montani.
Pe timp de vară, când numărul turiştilor care ajung în Retezat este foarte mare, Salvamont Hunedoara are mai multe puncte de permanenţă în masiv şi oferă informaţiile necesare turiştilor, astfel încât aceştia să nu aibă probleme pe munte.
Salvamontiştii vor asigura însă intervenţiile în caz de nevoie, mai ales că vremea se anunţă bună pentru drumeţii, cel puţin până la finele acestei luni.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beriu: şi aici, banii pentru cofinanţări sunt la mare căutare

Deşi are nevoie de circa 300.000 de lei pentru asigurarea cofinanţărilor la proiectele de investiţii câştigate pe axă europeană şi...

Noul magazin Lidl se deschide la Deva în 12 septembrie

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea unui nou magazin în municipiul Deva în data de 12 septembrie 2019, la...

Tâlhărit noaptea, pe o stradă din Orăştie

Tâlharul a profitat de faptul că ora înaintată făcea ca martorii să fie inexistenţi, iar victimei îi era greu să...

Închide