Salvaţi de la moarte de centurile de siguranţă

4 mai 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Livia Botici

Patru pasageri ai unei maşini implicate într-un grav accident de circulaţie au scăpat fără nici o zgârietură, după ce au ajuns sub roţile unui autocamion de mare tonaj. Din nefericire, şoferul maşinii şi-a pierdut viaţa, el neavând centură de siguranţă.

Conducea de la Barcelona

Un adevărat dezastru s-a petrecut duminică noaptea în apropierea localităţii Orăştie. Doar de o secundă a fost nevoie ca viaţa unui om să fie curmată, asta, deoarece şoferul unei maşini, marca BMW, într-o curbă la dreapta, pe fondul oboselii, a aţipit la volan şi a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu un autocamion care venea din celălalt sens de mers. În urma impactului, bărbatul de 32 de ani a murit pe loc. „Accidentul s-a petrecut pe drumul care leagă Dva de Sebeş. Şoferul era în trafic de două zile, venea de la Barcelona şi mergea acasă, în judeţul Călăraşi. Probabil că din cauza oboselii, a aţipit, momentul fiindu-i, din păcate, fatal”, spune comisarul şef Dan Micu, şeful Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Familia a avut zile

Alături de şoferul care şi-a pierdut viaţa, în maşină se mai aflau şi soţia acestuia, copilaşii lor, o fetiţă de şapte luni şi un băieţel de trei ani, dar şi unchiul bărbatului. Cu toate că, potrivit poliţiştilor, impactul cu autocamionul a fost foarte puternic, familia bărbatului a scăpat fără nici o zgârietură. „Au avut zile, pentru că purtau centurile de siguranţă, toţi erau asiguraţi, mai puţin conducătorul auto. Pe această cale, atenţionăm şoferii şi pasagerii maşinilor, să poarte centurile de siguranţă, pentru că le pot salva vieţile”, mai spune comisarul şef Dan Micu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotbalul, la mâna politicii

Disputa dintre Primăria Hunedoara şi echipa de fotbal FC Hunedoara, legată de concesionarea Stadionului „Michael Klein”, a intrat în „impas...

Daniel Rãducanu, primarul cu 13 copii

Din punct de vedere al protecţiei sociale destinate copiilor, primarul comunei Baru, Daniel Răducanu (medalion), poate fi considerat unic în...

Fiscul ne va arde, în sistem american

Se pare că de la anul, Fiscul va lucra după sistemul american, astfel încât nici un român să nu scape...

Închide