Salon ultramodern la ATI-ul spitalului din Brad

2 iulie 2018 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Magdalena Şerban

De curând, la Compartimentul Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Municipal Brad a fost pus în slujba pacienţilor un salon nou, aici realizându-se o serie de lucrări de modernizare şi dotare.

„E vorba de dotarea cu paturi cu lift hidraulic, telecomandate, cu noptiere multifuncţionale, monitoare pentru funcţii vitale, prize pentru oxigen şi lămpi pentru iluminat cu senzori, pentru fiecare pat. O parte a investiţiei (tarchet şi trei monitoare pentru funcţii vitale) are la bază o sponsorizare pe care am primit-o de la SEWS Deva, restul semnificând fonduri proprii. Mulţi dintre angajaţii societăţii respective sunt din zona Brad, aşa că reprezentanţii conducerii au decis să sprijine unitatea medicală la care aceştia apelează atunci când întâmpină probleme de sănătate sau pentru diverse consultaţii şi analize. Este cunoscut faptul că cei de la SEWS au fost şi au rămas foarte receptivi la nevoile comunităţii din care personalul face parte. Doresc să le mulţumesc pentru gestul făcut şi să-i asigur de toată consideraţia mea şi a colegilor mei. De asemenea, medicului specialist ATI dr. Ionuţ Muntean îi urez succes în activitatea desfăşurată în cadrul Compartimentului ATI pe care îl coordonează. Succes întregii echipe şi cât mai multe reuşite în salvarea de vieţi ”, a afirmat Ioan Cobori, managerul Spitalului Municipal Brad.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. iuga n. spune:

    Eu am ajuns sa mai scriu azi aici fiindca in seara cand am facut un edem pulmonar acut grav, cu oprirea totala a respiratiei, de serviciu la urgente a fost un doctor adevarat [nu ca ar fi singurul de acolo !] numit LUCIAN MIRON care a facut ceea ce trebuia [eu oricum n-am stiut nimic despre nimic o vreme] si ca o coincidenta de-a dreptul norocoasa in spital dr de garda era renumita dna dr Emilia Trifan care, chemata urgent acolo, impreuna m-au pus din nou “pe roti”. MULTUMESC SI ACUM SI TOTDEAUNA TUTUROR DE LA SPITALUL DIN BRAD. CAND AM POVESTIT UNUI BUN PRIETEN DIN BUCURESTI [GENERAL IN REZ] DESPRE EDEMUL SUFERIT SI CUM AM FOST READUS LA VIATA M-A INTREBAT DIN NOU, CREZAND CA NU A INTELES BINE : IN CE CLINICA ZICI CA AI FOST ? I-am raspuns ca nu am fost in nici o clinica ci la Urgente in Brad. El care e si el suferind de inima mi-a spus ca daca nu il mint se muta la Brad daca aici eu am fost salvat din asa ceva.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cetatea Devei a fost promovată la „Festivalul Mediev Art Fest” de la Sebeş

Garda Cetăţii Deva a fost prezentă la festivalul medieval „Mediev Art Fest” care a avut loc la Sebeş, în perioada...

Teoria cu stimularea forţei de muncă este bună, dar practica ne omoară

Reprezentanţi ai mai multor firme din judeţul Hunedoara sunt nemulţumiţi deoarece banii de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de...

Cupa Apa Serv la tenis de câmp şi-a desemnat câştigătorii

Săptămâna trecută a adus pentru iubitorii de sport din cadrul echipei de salariaţi ai Apa Serv Valea Jiului Petroşani, posibilitatea...

Închide