Salariaţi ai Consiliului Judeţean, chemaţi la DNA

Sorina Popa

În urma unei reclamaţii depuse la filiala din Alba Iulia a DNA, mai mulţi salariaţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara, dar şi persoane din conducerea instituţiei, trebuie să dea cu subsemnatul.

Nu au mers, fără avocat
Este vorba de un proiect pe fonduri europene pentru drumul Veţel-Muncel-Feregi, din care s-a consumat 5,6 milioane de lei, rămânând de realizat lucrări de încă 5 milioane de lei şi despre reabilitarea Stadionului „Michael Klein” din Hunedoara. „Proiectul este pe fonduri europene. A făcut cineva o reclamaţie şi trebuie să mergem la DNA. Audierile de azi (n.r. – ieri)  s-au amânat pentru săptămâna viitoare”, a declarat Cornel Pricăjan, şeful Serviciului Tehnic al Consiliului Judeţean Hunedoara. Vicepreşedintele CJ, Costel Avram, trebuie să se prezinte şi el la Alba Iulia, la DNA. Motivul pentru care ieri, salariaţii instituţiei judeţene nu au putut da curs solicitării, este că avocatul CJ, Adina Lazea, nu a putut să-i însoţească, pentru a-i reprezenta la DNA.
„DNA trebuie să-şi facă datoria. Dar, e păcat că se cheltuie banul public pe reclamaţii anonime şi nefondate. În ceea ce mă priveşte, nu am nici o problemă să merg acolo şi să fiu audiat. Voi spune celor de la DNA să rezolve cazul cât mai repede”, a declarat Costel Avram, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara.

3 comentarii la „Salariaţi ai Consiliului Judeţean, chemaţi la DNA

 • 23 februarie 2012 la 7:24
  Legătură permanentă

  Sa speram ca DNA ul isi va face treaba si in ilegalitatile comise la Spitalul judetean Deva stiute de marele Molot si infaptuite de sluga sa Didilesu.Medicii nu dorm.Au fost acuzati ca iau bani pe garzi pe care nu le efectuau…Cine sunt acele persoane? De ce Molot nu spune nimic ,ca doar a dispus un control in acest sens.Tacere totala,doar cuvinte de lauda pentru omul care i face jocurile. Populatia trebuie sa stie ca responsabil pentru cum se organizeaza garda in spital e managerul unitatii nu sa arunce vina pe ccoordonatorul de garda.

 • 26 februarie 2012 la 15:03
  Legătură permanentă

  avram..tu nu poti sa dai ordine la DNA, sa le spui tu sa lucreze mai repede pentru a le scapa ceva depsre tine printre degete…….. asa ca stai in banca ta, nu mai da sfaturi.. ca iti prinzi urechile…….

 • 27 februarie 2012 la 10:03
  Legătură permanentă

  „DNA trebuie să-şi facă datoria. Dar, e păcat că se cheltuie banul public pe reclamaţii anonime ???????
  Dar de banii publici care se cheltuiesc pentru cite un demnitar -gen Costel Avram – nu o fi PACAT????
  Hai sa fim seriosi pina la capat!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.