ActualitateEvenimentSport

S-au pus în vânzare biletele la meciul CS Hunedoara – FCSB

Biletele la meciul din 16-imile Cupei României disputat de CS Hunedoara şi FCSB s-au pus în vânzare de ieri. Costul unui tichet de acces este de 30 de lei indiferent de zona stadionului pre­ferată de fiecare spectator pentru a urmări meciul.
Biletele se vând la casieria Ştrandului din cadrul Complexului Sportiv „Michael Klein”, aflată lângă bazinul de înot, programul acesteia urmând a fi zilnic, de la ora 12.00 la ora 19.00, inclusiv sâm­bătă.
Dată fiind cererea foarte mare, în încercarea de a preveni posibile tentative de speculă, se vor vinde maximum 5 bilete fiecărei persoane care se prezintă la casierie.
Elevii au accesul gratuit, însă trebuie să prezinte carnetul de elev (vizat la zi).
Se fac demersurile necesare pentru ca, în scurt timp, tichetele de acces la meciul amintit să poată fi cumpărate şi on-line (detaliile urmând a fi comunicate de îndată ce această variantă de achiziţionare va fi operaţională).
Vă reamintim că meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB va avea loc miercuri, 22 septembrie, pe Sta­di­o­nul „Michael Klein”, cu începere de la ora 21.00. Accesul în stadion se va face doar cu res­pec­tarea normelor sanitare în vigoare (persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă certificatul unui test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore sau test PCR nu mai vechi de 72 de ore, respectiv per­soanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.