S-au împiedicat şi liderele perfecte

Ciprian Marinuţ

Tikva Construct şi Sews R Orăştie, primele clasate în ligile B Şi C ale Campionatului de mini-fotbal „RealSport” Deva, au suferit primele înfrângeri în acest sezon, după opt, respectiv nouă runde perfecte. Surprizele au fost realizate de FC Cristur, care a dispus cu 5-4 de Tikva, deşi a fost condusă cu 3-0, şi de Cerna Sântuhalm, victorioasă cu 6-5 în faţa grupării din Orăştie.

Răsturnare incredibilă de scor
Lidera perfectă a Ligii B RealSport, Tikva Construct, a început excelent partida cu ocupanta locului trei, AS FC Cristur, însă a încheiat meciul în genunchi. Tikva şi-a demonstrat forţa şi eficacitatea în primele 20 de minute de joc, reuşind să conducă cu scorul de 3-0, după o prestaţie de calitate. Adversarii s-au trezit însă din pumni şi au redus din diferenţă înainte de jumătatea partidei, scor 3-1, prin golul reuşit de Zsolt Kelemen. Pauza a fost una tensionată în tabăra echipei din Cristur, iar antrenorul Petre Clep a părăsit banca tehnică în urma unor discuţii aprinse cu o parte dintre jucători. Efectul certurilor a fost unul pozitiv, deoarece, „dirijaţi” de pe margine de finanţatorul Berti Bloj, cei de la FC Cristur au reuşit o serie de patru goluri consecutive în repriza secundă. Lorand Salamon a punctat pentru 3-2, Alexandru Bălan a reuşit să egaleze, iar Salamon şi tânărul de 17 ani Szabolcs Kelemen au dus scorul la 5-3. Pe final, lidera a forţat egalarea, dar a reuşit să mai înscrie un singur gol, fiind învinsă, cu 5-4, după opt victorii consecutive. „Am avut avantaj, dar apoi, băieţii şi-au tratat de sus adversarii şi echipa a avut de suferit. Picajul a pornit de la o greşeală de portar, care s-a produs la scorul de 3-1 pentru noi. Au fost şi unele decizii nedrepte ale unuia dintre arbitri, dar vina principală e a noastră”, a spus Cosmin Amititeloaie, delegatul echipei Tikva Construct, care rămâne pe primul loc, în ciuda eşecului. „Echipa s-a trezit şi a putut să se exprime liber după cearta cu antrenorul Petre Clep. E mulţumit pentru ce a făcut la formaţie, dar am jucat mai bine cu indicaţiile de la finanţatorul Berti Bloj”, a spus Lucian Jorza, unul dintre jucătorii de la AS FC Cristur.
În aceeaşi rundă, EFC Anonimii a realizat scorul etapei, 12-3 cu Dolce Vizio Caffe şi s-a apropiat la doar două puncte de lideră.

Meci halucinant
Şi duelul dintre prima clasată în Liga C, Sews R Orăştie, şi Cerna Sântuhalm, a fost unul dramatic şi cu final neaşteptat. Lidera părea absolut capabilă să îşi menţină intactă perfecţiunea după seria de nouă succese consecutive, întrucât a dominat autoritar prima repriză. Sews a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Petruţ (min. 8) şi Coroiescu (min. 16), până în ultimul minut al primei reprize, când Cerna a marcat golul de de 2-1 prin Podea (25). Pauza a schimbat complet raportul de forţe din teren, iar Cerna a marcat trei goluri consecutive prin Podea (min. 33 şi 34) şi Noriş (min. 35) şi a trecut în avantaj, scor 4-2. Sews a revenit în joc prin golul reuşit de Neagoe (min. 39), dar Cerna a punctat din nou prin Ciocan (min. 46) şi Noriş (min. 48) şi s-a distanţat la 6-3. În ultimele două minute, Sews a punctat prin Petruţ (49) şi Avram (50), dar la final s-a consemnat primul eşec al liderei, scor 5-6.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlhar prins în Hunedoara

Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Hunedoara, riscă să fie arestat, după ce a tâlhărit o femeie în

Judecaţi în arest sau în libertate?

Cei 18 membri ai grupării acuzate de importul şi comercializarea ilegală a unor produse etnbotanice aşteaptă verdictul instanţei de judecată,...

Sucilă, la loc comanda!

Fostul poliţist acuzat de act sexual cu un minor, corupere sexuală şi furt face cale-ntoarsă şi rămâne, în continuare, în...

Închide