S-au completat comitetele tehnice şi comisiile Federaţiei Române de Gimnastică

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică, reunit recent într-o sesiune video, a decis completarea structurilor de la Comitetele Tehnice, feminin şi masculin, în urma aprobării creşterii numărului de mem­bri şi au fost actualizate Comisiile FRG.
Comitetul tehnic feminin va fi coordonat de către Anca Grigoraş-Mihăilescu, reputat arbitru internaţional, iar prof. Liliana Cosma (LPS Cetate Deva, antrenorul coor­donator al lotului naţional feminin) este membru în acest comitet
Comitetul tehnic masculin este coordonat de arbitrul internaţional prof. Gabriel Popes­cu iar noul Consiliu consultativ este alcătuit din câţiva antrenori cu rezultate deosebite în gimnastica românească: Octavian Bellu, Mariana Bitang, Maria Fumea, Dan Grecu, Adrian Stan şi Adrian Durlă.
Comisia de etică este condusă de prof. Adrian Stan, secondat de Simona Amânar-Tabără, iar cea de disciplină de prof. Bogdan Floştină, comisie din care mai face parte prof. Adrian Liga (directorul LPS Cetate Deva).
Uniunea Europeană de Gimnastică (UEG) a informat că ediţia din acest an a întrece­rilor din cadrul Campionatelor Europene de gimnastică, reprogramate din luna mai în luna decembrie, la Baku, în Ajerbaidjan, încă nu sunt confirmate în totalitate, iar un răspuns final va fi comunicat tuturor fede­raţiilor la 29 septembrie.
Vă reamintim faptul că România a ratat calificarea cu echipa naţională feminină la Jocurile Olimpice de la Tokyo, are o singură gimnastă calificată la individual, pe Maria Holbură (foto), dar sunt şanse reale ca în urma desfăşurării întrecerilor continentale să se poată obţine calificarea la individual cu o altă gimnastă din actuala echipă naţi­o­nală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.