ActualitateEvenimentFlash

S-a stins din viață viceprimarul municipiului Hunedoara

La doar 47 de ani, viceprimarul munici­piu­lui Hunedoara, Cătălin Olar (foto) a plecat dintre noi. El a decedat în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce era trans­portat spre un spital din Timișoara, de la Hunedoara. La 30 de kilometri de Timișoara, în salvare, viceprimarul a făcut stop cardio-respirator, fiind salvat de personalul medical de pe salvare. Din păcate, însă, el a decedat apoi la spital la Timişoara. De câteva săptămâni el fusese internat la Spitalul din Hunedoara pentru insuficiență hepatică. El a lăsat în urmă un băiat și o soție, medic la Spitalul municipal din Hunedoara.

Mai mult un coleg decât un șef
Cătălin Olar s-a născut în 27 decembrie 1975, la Deva. A fost licențiat al Facultății de Drept. A deținut funcția de director executiv al Casei Județene de Pensii Hunedoara, iar din 2020 era viceporimarul municipiului Hunedoara.
„Am pierdut un coleg, un prieten, un om bun: Cătălin – Florin Olar.
Cu adâncă durere în suflet, suntem nevoiţi să anunţăm dispariţia prematură din lumea noastră a viceprimarului municipiului Hunedoara, Cătălin – Florin Olar.
Pentru întreaga echipă a Primăriei mu­nicipiului Hunedoara a fost mai mult un coleg decât un şef, dispus mereu să ajute la bunul mers al activităţilor instituţiei.
Ne este greu să vorbim despre el la trecut.
Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a anunțat Primăria municipiului Hunedoara.
„Astăzi este o zi tristă pentru noi toți cei care l-am cunoscut pe Cătălin Florin Olar, vice­primarul municipiului Hunedoara. Ves­tea dispariției sale premature pe care am primit-o în această zi m-a luat prin sur­prin­dere și m-a mâhnit profund. La numai 47 ani, Cătălin Olar, a plecat dintre noi și a lăsat în urma sa un gol imens.
Dumnezeu să te odihnească în pace, Cătălin Olar! Sincere condoleanțe familiei greu încercate!”, a spus Laurențiu Nistor, pre­­ședintele Consiliului Județean Hunedoara.
Trupul neînsufleţit al lui Cătălin Olar a fost depus de ieri la biserica „Sfântul Nicolae” din Hunedoara.Persoanele care doresc să îşi ia un ultim rămas-bun de la el o vor putea face și astăzi. Înmormântarea va avea loc mâine, 31 ianuarie, de la ora 13.00.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura