S-a stabilit programul pentru Centenarul echipei Jiul Petroşani

                 Pe data de 3 august, aşa cum am mai anunţat, se vor desfăşura manifestările dedicateîmplinirii unui secol de existenţă a echipei de fotbal Jiul Petroşani, vicecampioană naţională, câştigătoare a Cupei României şi finalistă în întrecerea balcanică intercluburi.
Aşa cum au anunţat organizatorii, acţiunile vor debuta la ora 10:00, la Sala de marmură a Primăriei Petroşani, cu decernarea diplomelor de onoare, după care acestea se vor muta la stadionul „Jiul“. Acolo, la ora 11:00, va avea loc festivitatea de redenumire a stadionului, care va purta numele lui “Petre Libardi”, legenda fotbalului petroşănean, acţiune ce va fi urmată de meciuri între grupele de copii de la clubul Jiul.
La ora 12.00 vor începe cele mai aşteptate momente, fiind vorba despre meciuri între echipe alcătuite din jucători din diverse generaţii ale Jiului, care au evoluat la clubul din Petroşani între 1960 şi 2000.
„Din păcate, astăzi am rămas doar cu amintirile frumoase, situaţia echipei aflată acum în Liga a IV-a fiind mai mult decât delicată. Câţiva oameni inimoşi încearcă să ducă mai departe tradiţia clubului de la poalele Parângului, dar totul se rezumă în final la bani. Repostez câteva fotografii din vremurile bune ale Jiului Petroşani, vremuri cu tribune pline şi cu jucători talentaţi în teren. O aniversare tristă“ scrie, pe contul său de Facebook, Dragoş Drula, ale cărui poze postate sunt fabuloase, una dintre ele fiind şi cea din articolul de faţă.(Nicolae Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.