S-a stabilit programul jocurilor restante din Ligile a IV-a şi a V-a

Ovidiu Mănăstire

Patru dueluri din Liga a V-a şi unul din Liga a IV-a, toate din ultimele etape ale turului, nu s-au disputat în acest an iar comisia de competiţii din cadrul AJF Hunedoara le-a reprogramat pentru primăvara lui 2017. Toate cele cinci partide vor avea loc în luna martie.

Ilia şi Vaţa au închis oficial sezonul
Duelurile Dacia Orăştie – Dacia Boşorod şi Santos Boz – Sargeţia Bretea Română s-au amânat cu acordul tuturor cluburilor iar partida AS Sântămăria Orlea – Cerna Lunca Cernii nu s-a jucat din cauză că oaspeţii nu s-au prezentat. Tot din ultima rundă a Ligii a V-a, meciul CSM Mihai Viteazul Vulcan – CS Ghelari nu s-a putut disputa din cauza terenului impracticabil. Toate aceste patru partide au fost reprogramate de comisia de competiţii din cadrul AJF Hunedoara pentru data de 5 martie. În acest final de an s-a mai jucat un meci restant din Liga a V-a, din etapa a VIII-a, CS Comunal Ilia – Ponorul Vaţa, gazdele impunându-se cu 5-1.

Derbiul Petroşaniului, la jumătatea lui martie
Duelul Universitatea Petroşani – Jiul Petroşani, din etapa a XI-a a Ligii a IV-a, nu s-a putut disputa din cauza terenului impracticabil iar comisia de competiţii a amânat-o pentru data de 18 martie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.